Marile secrete ale lui Kim Kardashian a fost dezvăluite. La Met Gala a purtat, de fapt, un fals

Marile secrete ale lui Kim Kardashian a fost dezvăluite. La Met Gala a purtat, de fapt, un fals
Kim Kardashian avea pregătită o a doua rochie originală Marilyn Monroe pentru Gala Met.  Iată povestea acesteia. În plus marele secret al primei rochii s-a aflat și el. Aproape că nu a fost purtată.

Pe lângă rochia aurie în care era îmbrăcată Marilyn Monroe când i-a urat „La mulți ani!” lui John F. Kennedy, Kim Kardashian a avut la dispoziție și o altă rochie originală a divei pentru seara de la Metropolitan.  În caz că nu reușea să încapă în prima, sau, în caz că aceasta se deteriora pe parcurs, ar fi avut vreun accident, diva era asigurată.

La ultima Met Gala, toată lumea a așteptat să vadă look-ul lui Kim Kardashian, în parte pentru că la ediția anterioară a evenimentului, cea din septembrie 2021, aceasta reușise să lase pe toată lumea fără suflare apărând pe treptele Muzeului Metropolitan cu o ținută all black de la Balenciaga care a acoperit-o în întregime, inclusiv pe față.

Încă o dată, așteptările nu au fost dezamăgite. De fapt, în seara zilei de 2 mai, Kim a pășit pe covorul roșu într-o rochie care i-a aparținut nimănui alta decât Marilyn Monroe, scrie Vogue.com.

Kim a îmbrăcat memorabila rochie a lui Monroe, pentru câteva minute, doar

Și nu era orice rochie! A fost fix cea încrustă cu cristale de culoarea pielii pe care, în timpul unei seri memorabile la Madison Square Garden, în 1962, diva a purtat-o ​​pentru a-i cânta „La mulți ani, domnule președinte” lui John F. Kennedy. Creată de designerul american francez naturalizat Jean Louis, rochia este – la propriu – o piesă de muzeu (se păstrează la Ripley’s, în Orlando).

Dar Kim nu a stat toată noaptea în ea. De fapt Kim a purtat-o ​​doar pe covorul roșu, înlocuind-o imediat cu o replică. „Nu aș fi putut să mănânc cu ea pe mine, să risc să o pătez!”, a motivat diva.

 Al doilea secret: back-up de vedetă

Din moment ce nu este niciodată suficient de prudentă, Kim Kardashian a mai avut la dispoziție pentru seara cu pricina, o altă reproducere a unei rochii Marilyn, cea brodată în întregime în paiete verde smarald – o creație a americanului Norman Norell – pe care actrița a purtat-o ​​la Globurile de Aur în 1962, când a câștigat Premiul Henrietta la categoria „World Film Favorite Female”.

„În timp ce căutam rochia sirenă Jean Louis pe care am purtat-o ​​apoi la Met Gala, am descoperit că Heritage Auctions deține iconica rochie verde Norman Norell în care Marilyn a participat la Globurile de Aur”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.  Tot în cursul documentarii ei, ea a mai aflat că statueta câștigată de Monroe la Globuri era deținută de un prieten de-al ei, designerul floral Jeff Leatham, care o achiziționase la o licitație în 2018.

„A fost un privilegiu incredibil să am ocazia să o scot la iveală pe Marilyn din mine purtând una dintre rochiile ei într-o noapte atât de specială.  O experiență pe care nu o voi uita niciodată”, a mai notat vedeta.

Sursa foto: Insragram