Kim Kardashian a trecut prin iad pentru a încăpea, cât de cât, în rochia lui Marilyn Monroe

Kim Kardashian a trecut prin iad pentru a încăpea, cât de cât, în rochia lui Marilyn Monroe
Kim Kardashian a reușit, să încapă  în rochia emblematică și super strâmtă purtată de Marilyn când a cântat „Happy Birthday, Mr. President”, de la Jean Louis. În ea și-a făcut intrarea cu adevărat memorabilă pe covorul roșu al Met Gala 2022. Dar ce efort!

Vă spunem doar că fermoarul rochiei nu s-a închis complet. Astfel încât sexy influencerul și femeia de afaceri americană a ținut strategic un șal pe șolduri, pentru a acoperi partea din rochie care a rămas întredeschisă. Și când te gândești că Kim Kardashian a fost foarte sârguincioasă în a urma o dietă de slăbire super puternică. Obiectiv: să slăbească șapte kilograme, relatează Elle.com.

Dieta lui Kim Kardashian pentru rochia lui Marilyn Monroe

Rochia lui Marilyn Monroe este o piesă extrem de valoroasă și, evident, nu putea fi modificată în niciun fel. De aici și nevoia de a subția silueta purtătoarei. Dieta la care s-a supus Kim Kardashian, potrivit tabloidului People, a presupus renunțarea la carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. Evident că este o dietă de slăbire țintită, dar nu echilibrată, de unde și recomandarea: o astfel de dietă trebuie făcută întotdeauna doar după o consultație cu medicul și după ce se primește acordul acestuia.

Kim Kardashian nu are nicio intenție de a-și prelungi privarea alimentară. Vedeta a povestit pentru People despre planurile ei de după eveniment: „Mă întorc la hotel cu Pete și vom mânca pizza și gogoși!”.

Ce alte vedete s-au înfometat drastic înainte de evenimente

Kim Kardashian nu este singura care a făcut foamea înainte de o gală. Dietele rapide (care sunt, de altfel, foarte discutabile din punct de vedere al sănătății) sunt bine cunoscute printre vedetele de la Hollywood și din jurul acestuia. Unele, cum ar fi Jennifer Aniston, o nebună a sănătății de-o viață, preferă să nu facă reduceri în ultimul moment și încearcă să urmeze regimul de post intermitent 365 de zile pe an, cu pauze de 12-16 ore între masa de seară și micul dejun.

Se spune că frumoasa Angelina Jolie – care a fost suspectată de tulburări alimentare grave în perioada de după divorțul de Brad Pitt – consumă 6 micro mese pe zi, însumând doar 600 de calorii (mult prea puține pentru un corp sănătos), mai arată sursa citată.

Apoi mai este Beyoncé, care se bazează de mult timp pe zile de detoxifiere doar cu lichide și fără alimente solide, sorbind un piure purificator de sirop de arțar, piper cayenne și suc de lămâie.

Salma Hayek superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare

Sfatul nostru? Nu le imitați, nu merită. Mult mai bine, dacă îți dorești cu adevărat, să faci ca Salma Hayek, al cărei fizic dar tonifiat și ferm, vorbește despre o relație sănătoasă și fericită cu mâncarea și cu oglinda: o alimentație variată și apetisantă, cu câteva zile de detoxifiere vegană pe sezon, în care se consumă doar legume crude și se beau extracte de fructe și legume fără zahăr.