Salma Hayek a intrat la menopauză. Povestește ce a pățit

Salma Hayek a intrat la menopauză. Povestește ce a pățit
Salma Hayek are 54 de ani și a mărturisit că a intrat la menopauză. Faimoasa actriță a povestit cu ce probleme vizibile se confruntă.

Salma Hayek este o actriță cunoscută și iubită. La cei 54 de ani ai săi, arată impecabil, însă nu totul este roz în viața ei. Într-un interviu recent, Salma Hayek a povestit că a intrat la menopauză și a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în această perioadă a vieții sale. Când a mers pentru prima dată la medic pentru că începea să vadă semne de menopauză, a fost șocată de potențialele simptome pe care le-a enumerat medicul. 

„Mă întrebau lucruri de genul:„ Urechile îți cresc și crește părul din ele? Ai mustață și barbă? Ești ușor iritabilă? Plângi fără motiv? Crești foarte mult în greutate rapid, și nu slăbești indiferent de ceea ce faci? Te micsorezi?”, a povestit actrița. 

Salma Hayek a intrat la menopauză. I-au crescut sânii 

Dar simptomul care a surprins-o cel mai mult pe Hayek odată ce a început să treacă prin menopauză a fost unul pe care nu-l menționaseră medicii – că sânii ei vor deveni mai mari. „Sânii cresc foarte mult”, a spus ea. „Pentru unele femei devin mai mici. Dar există unele femei care, atunci când se îngrașă, sânii le cresc, iar alte femei, când au copii și alăptează, sânii cresc și nu-și mai revin, iar apoi în unele cazuri la menopauză cresc din nou. Și întâmplător sunt una dintre acele femei căreia i s-a întâmplat să crească!“, a mărturisit vedeta. 

Hayek a spus că, de-a lungul anilor, deoarece greutatea ei a fluctuat în sarcină și acum la menopauză, oamenii au crezut că a suferit o intervenție chirurgicală plastică. „O mulțime de oameni au spus că mi-au crescut sânii; nu îi învinovățesc! Sânii mei erau mai mici! La fel și restul corpului meu”, a spus ea. „Dar acum au continuat să crească. Cu multe, multe mărimi. Și spatele meu a suferit cu adevărat de asta. Și nu mulți oameni vorbesc despre acest lucru”, a încheiat Salma Hayek. 

Foto: Facebook