Anamaria Prodan amenință presa. Nu mai vrea scandal legat de divorț

Anamaria Prodan amenință presa. Nu mai vrea scandal legat de divorț
Gata. Anamaria Prodan nu mai suportă situația în care se află. Impresara a pus piciorul în prag și spune că nu mai vrea sub nici o formă să mai fie implicată în vreo discuție.

Anamaria Prodan ia atitudine. Soția lui Laurențiu Reghecampf are nevoie de liniște. Cei care nu vor înțelege acest lucru, vor trage consecințele.

Anamaria Prodan amenință presa. Nu mai vrea scandal

Fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan este din ce în ce mai aprigă în declarații. Anamaria Prodan a pus stop oricăror discuții în care e implicată familia ei. Impresara e fermă și susține că de acum încolo nu se mai atinge nimeni de ce are ea mai drag. ”Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea!

Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc. Am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru digisport.ro.

„Acționez în judecată”

În plus, Anamaria Prodan menționează că Reghecampf a pierdut un transfer extrem de important, ca antrenor, la Ajax ca urmare a unor articole defăimătoare. ”Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat.

Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a completat aceasta.

”E matrița bărbatului perfect!”

Vedeta a afirmat că nu vrea altceva decât să fie lăsată în pace și e absolut normal să-și protejeze soțul și copiii. ”Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect!

A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus soția lui Reghecampf.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre