Salma Hayek, acuzată că s-a măritat pentru bani. Ce a răspuns actrița

Salma Hayek, acuzată că s-a măritat pentru bani. Ce a răspuns actrița
Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu François-Henri Pinault, un om de afaceri francez. Acuzată în nenumărate rânduri că s-a căsătorit pentru bani, actrița a răspuns criticilor. Ce le-a transmis celor ce comentează.

Salma Hayek s-a căsătorit în 2009 cu François-Henri Pinault, om de afaceri francez și președintele grupului Kering, ce deține o serie de brand-uri și magazine de lux. Însă povestea de iubire a celor doi a atras nenumărate critici de-a lungul vremii. Chiar și oamenii din showbiz au împrăștiat cuvinte răutăcioase la adresa celor doi. 

Actrița a răspuns recent la acuzațiile conform cărora s-ar fi măritat pentru bani, soțul ei fiind, într-adevăr, un om extrem de bogat. Chiar și actorul Dax Shepard a vorbit într-un podcast recent despre cum nu a înțeles ce a văzut Hayek la soțul ei în vârstă de 58 de ani până când nu l-a cunoscut chiar el pe acesta.

Salma Hayek răspunde criticilor că ar fi umblat după banii soțului 

Salma Hayek, acum în vârstă de 54 de ani, a dat recent replica pentru toți cei ce au împrăștiat zvonuri despre ea și Pinault. ”M-a făcut să devin o persoană mult mai bună, să cresc într-un fel bun, sănătos”, a spus aceasta. ”Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus: ‘oh, e o căsnicie aranjată, s-a măritat pentru bani’. Am zis: ‘OK, cum vreți voi. Gândiți ce vreți. 15 ani împreună și suntem încă îndrăgostiți’”, a transmis Hayek. 

Salma Hayek
Salma Hayek și soțul ei

Actrița a mai spus că se simte jignită și a transmis de asemenea că mulți bărbați bogați sunt văzuți ca și cum nu ar merita iubire. ”Vă gândiți imediat doar pentru că cineva e bogat, nu e o persoană bună. Poate fi cineva materialist, cineva care nu are valori, sau cineva care e prost sau nu merită. Ca să ai mulți bani, înseamnă că i-ai făcut pe căi ilicite, există această prejudecată.

Tipul meu termină munca, nu contează cât de grea a fost – și credeți-mă că are multe responsabilități – cu un zâmbet pe față, fericit să fie acasă, să ne vadă pe mine și pe copii, să ne facă să râdem. Așa că nu e doar o insultă pentru mine – nu sunt singura care e judecată. „Oh, e actriță, deci caută bani”. Oamenii nu își imaginează ce bucurie este acest om”,  încheiat Salma Hayek. 

Foto: dailymail

De ce nu ai ce să porți, deși dulapul e plin. Idei de organizare a garderobei