Kim Kardashian s-a filmat dezbrăcată, din nou. Vrea neapărat să le arate fanilor „ceva vintage”. Video

Kim Kardashian s-a filmat dezbrăcată, din nou. Vrea neapărat să le arate fanilor „ceva vintage”. Video
Kim Kardashian a apărut săptămâna aceasta într-un nou videoclip în care își arată formele voluptoase. Designerul în vârstă de 41 de ani extinde oferta gamei sale de îmbrăcăminte cu o colecție de bluze numită New Vintage.

Kim Kardashian a devenit celebră după ce o  înregistrare intimă, cu ea și iubitul ei de atunci, a „răsuflat” în public, la patru ani după ce a fost făcută.  E vorba de o partidă de sex filmată în 2003 cu iubitul ei de atunci, artistul R&B Ray J. Caseta respectivă a „răsuflat” pe internet patru ani mai târziu și a făcut-o celebră pe vedeta de reality show de cariera căreia s-a ocupat celebrul om de afaceri de origine indiana Sheeraz Hasan, partenerul lui Mr. Pink. Ulterior, cariera ei a explodat în showbiz.

Și, se pare, Kim Kardashian și-a învățat foarte bine lecția. E ok să te dezbraci dacă ai un motiv întemeiat. „Am luat tot ce vă place la tricourile noastre și am creat o colecție nou-nouță de croieli”, se arată în textul de pe noua postare distribuită pe contul de Instagram SKIMS. În timpul clipului, Kim, dezbrăcată, doar în lenjerie intimă, apare în garderoba sa, purtând doar chiloți și un maiou alb. „Bună, băieți, sunt Kim și sunt în dressingul meu. Voi încerca o mulțime tricouri pentru că sunt unele dintre preferatele mele”, spune vedeta.

Fața ei a fost complet machiată cu tonuri neutre, cu buzele accentuate cu creion maro. Kim Kardashian s-a filmat așezată confortabil pe o canapea. Îmbrăcată, cum am spus, doar în chiloți, aceasta a probat mai multe look-uri diferite, uneori purtând doar o cămașă și lenjerie intimă, arată Daily Mail.

Kim Kardashian s-a filmat dezbrăcată

Imaginea a fost filmată artistic pentru a arăta ca un videoclip de acasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Kim Kardashian e un adevărat mogul și s-a referit la noile articole vestimentare ca fiind „cele mai simple elemente de bază pe care să le porți în fiecare zi”. Pe de altă parte, miniona știe că lumea se bucură să îi vadă formele cât mai neacoperite de îmbrăcăminte și mizează pe asta pentru a avea imagine bună. Recent, ea a acceptat să vorbească public despre relația cu comediantul Pete Davidson, deși, multă vreme a ținut să păstreze discreția asupra relației.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Sursa foto: Instagram