Exclusiv. Foto. Mr. Pink ia masa cu Ramona Gabor în Italia, fără Monica! Nota de plată e echivalentulul unui apartament!

Exclusiv. Foto. Mr. Pink ia masa cu Ramona Gabor în Italia, fără Monica! Nota de plată e echivalentulul unui apartament!
Mr. Pink își dă doctoratul în fițe! Acesta a plătit o notă uriașă la un restaurant din Italia, pentru un prânz servit în compania surorii iubitei lui. Spre mirarea tuturor, Moni nu i-a acompaniat.

Se întâmplă lucruri stranii în cuplul Pink-Gabor. Monica și-a lăsat iubitul pe mâinile surorii ei, Ramona, care a zburat din Dubai în Italia pentru a luat cina cu milionarul chinez. Acesta a răsfățat-o pe „cumnata” lui, cu o cină care a valorat cât un apartament.

Mr. Pink și-a cinstit cumnata cu un meniu de aproape 40 de mii de euro

Supă de larve = 37 de mii de euro!

Ramona Gabor a mâncat supă de … Atenție! Supă de omizi! Șatena a imortalizat experiența, chiar în momentul în care îi erau turnate în farfurie păroasele larve.

Ramona a mâncat supă cu omizi uscate și ciuperci.

Nota de plată pentru aceste delicatese a fost în valoare de 37.000 de euro, echivalentul unui apartament la marginea Capitalei. Ramona Gabor și Pink au imortalizat momentul și s-au lăudat cu gestul excentric în fața prietenilor care i-au însoțit la masă.

Pink și Ramona, mândri că au mâncat „un apartament” la prânz.

A dat 10.000 de euro pe o sticlă de vin!

Pe nota de plată apare și o sticlă de vin Romanee Conti servită la masa lor. A costat nu mai puțin de 10.000 de euro.

Domaine de la Romanée-Conti, prescurtată adesea la RDC, este o moșie din Burgundia, Franța care produce vin alb și roșu. Este considerată pe scară largă printre cei mai mari producători de vin din lume, iar sticlele din RDC sunt printre cele mai scumpe din lume.

O angajează la el la site

Potrivit datelor pe care le deținem până acum, milionarul chinez vrea să-i ofere și un loc de muncă Ramonei Gabor. Ar vrea să fie interfața unor platforme online de imagini realizate de paparazzi. Rolul ei ar fi să-și folosească abilitățile de influencer pentru a-i convinge pe oameni să îi acceseze site-ul. Pe de altă parte, rolul Monicăi nu se mai cunoaște. Deși totul părea roz între ea și iubitul milionar, în ultima vreme cei doi nu au mai fost zăriți împreună.

Monica Gabor a ieșit din peisaj

Recent, Rețete și Vedete.ro v-a arătat în exclusivitate că Mr. Pink și-a petrecut ziua de naștere fără iubita lui. Acesta a fost sărbătorit de partenerii de afaceri, în timp ce Monica Gabor nu i-a adresat nici măcar un mesaj pe rețelele sociale. Așa cum făcea de obicei.

Partenerul său de afaceri, de origine indiană, a publicat o poză cu Mr. Pink așazat la masă, în fața unui tort, înconjurat de baloane festive.

Cine este cu adevărat Mr. Pink

A fost mereu extrem de discret cu viața sa personală, iar viața lui pare să fie pusă la secret. Chiar și așa, au ieșit la iveală câteva dintre lucrurile pe care Mr. Pink le-a făcut. Se cunoaște faptul că, înainte de a deveni un recunoscut om de afaceri, acesta a primit titlul de “Reîncarnarea lui Buda cel viu”.

Avea atunci doar 16 ani. Puțini cunosc și faptul că acesta a studiat mulți ani religia în India și Nepal. Sursele spun chiar că și-ar fi luat numele de Singa Rinpoche al 8-lea și a fost liderul spiritual al unei secte.

Recomandarile noastre