Oana Zăvoranu nu s-a putut abține. După ce a văzut ce a făcut Ramona Gabor într-un mall, bruneta a luat urgent atitudine.

Ramona Gabor a intrat în gura Oanei Zăvoranu. „Problema este că are tupeu mare pe ea”

Sora fostei doamne Columbeanu a făcut o postare pe contul său de Instagram, în urma căreia Oana Zăvoranu a luat foc. Ce să fi făcut Ramona Gabor atât de ieșit din comun? A testat pe pielea ei un parfum într-un mall din Dubai. Atât i-a trebuit Queridei, care imediat a afirmat despre Ramona că forjează un parfum și e extrem de încântată de acest lucru.

„I did nothing today. Cum să forjezi un parfum. Vezi că vrea și Monicuța că a rămas fără Pink. Păi așa se mai parfumează și barosanca asta”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Oana a acuzat-o că joacă teatru în mediul online

Nu cu mult timp în urmă, Oana Zăvoranu a mai dat odată de pereți cu aceeași Ramona Gabor. De data aceasta s-a legat de munca acesteia în Dubai și viața luxoasă pe care o are.

Oana a mers chiar mai departe și a afirmat că sora Monicăi Gabor nu face altceva decât să joace teatru în mediul online. Și că nu ar avea nici o legătură cu luxul orbitor pe care-l afișează. Mai mult, Oana spune despre Ramona că ar avea și o legătură cu don Juan-ul României, Gabi Bădălău.

„Gulliver s-a combinat cu un băiat de oraș, Gabi Bădălău”

„A început cu niște prezentări de modă prin cluburi, pe la periferia Bucureștiului, unde se întâmpla toată chiloțăreala pe vremuri. Problema este că are tupeu mare pe ea. A făcut niște operații…a auzit și ea cu cât mai tai din nas cu atât crește tariful.

S-a mai ajustat, pe colo-colo, și din acel moment a început să forjeze și tot felul de băieți de oraș. Gulliver s-a combinat cu un băiat de oraș, Gabi Bădălău. Și a fost dragoste mare până când și-a dat ea seama că s-ar putea să poată mai mult decât să aibă doar un Bădălău”, a declarat Querida.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp