Reacție. Monica Gabor are un mesaj direct despre fostul iubit, Mr. Pink

Reacție. Monica Gabor are un mesaj direct despre fostul iubit, Mr. Pink
Prima reacție a Monicăi Gabor după ce s-a aflat despre despărțirea ei de iubitul asiatic alături de care a trăit ani buni în America, a apărut online.

Monica Gabor are un mesaj direct pentru fostul iubit, Mr. Pink. Și i l-a transmis prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, lumea mondenă din România are un nou subiect de discuții, și anume separarea dintre Monica Gabor și iubitul ei Mr. Pink. Cei doi formau un cuplu de ani de zile, iar în urmă cu câteva luni s-au și căsătorit.

Acum au pus deoparte relația și s-au separat definitiv. Mai mult, Monica a șters de pe internet toate fotografiile în care apărea bărbatul sau fiul lui. Ea avea o relație foarte frumoasă cu fiul lui Mr. Pink.

Dar Monica Gabor se comportă ciudat. Nu a anunțat despărțirea. La fel cum, de fapt nu a anunțat nici căsătoria. Acum, însă, se pare că Monica Gabor face postări cu subînțeles.

După despărțire, Monica Gabor a luat-o pe fiica ei, Irinuca, și au plecat în Dubai, acolo unde trăiește sora ei, Ramona Gabor. De acolo, fetele au făcut o vacanță în Mykonos. Cele două surori s-au reunit și pun la cale afaceri. Ramona Gabor tocmai a pornit, cu câteva zile în urmă, o afacere cu parfumuri de nișă.

Monica Gabor are un mesaj pentru  Mr. Pink

Exasperată de faptul că finalul relației ei cu Mr. Pink e dezbătut intens de presă, Monica Gabor nu a putut să nu aibă o primă reacție.

Astfel că, la InstaStory, fosta doamnă Columbeanu a postat un pasaj dintr-un interviu celebru acordat de Denzel Washington. Totul e, de fapt, un mesaj cu subînțeles în ceea ce privește tot ce se întâmplă acum în viața ei.

„Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:

-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.
-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu, devii bun”, este mesajul acesteia publicat de Monica Gabor pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp