Zvonul că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit este acum o realitate. Cine a confirmat

Zvonul că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit este acum o realitate. Cine a confirmat
Monica Gabor nu mai vrea să audă de Mr. Pink. I-a dat înapoi tot ce a primit de la el. Un prieten apropiat a spus totul.

Nimeni nu știe care să fie motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink, dar se pare că decizia e definitivă și irevocabilă.

Zvonul că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit este acum o realitate. Cine a confirmat

Monica Gabor nu mai e iubita lui Mr. Pink. Cel care a spus totul despre situația în care se află fosta soție a lui Irinel Columbeanu este prietenul ei, milionarul Paul Mantea. De altfel, el este și personajul care a ajutat-o pe Moni atunci când s-a mutat în America.”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a mărturisit Paul Mantea pentru playtech.ro.

I-a dat înapoi toate bijuteriile

Potrivit Cancan, altă persoană din anturajul celor doi a declarat că, la fel ca și în cazul lui Irinel, Monica nu a vrut să păstreze nimic de la chinez. ”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink.

I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a declarat sursa.

A șters și toate fotografiile cu chinezul

Cu puțin timp în urmă, Monica a șters toate fotografiile de pe contul ei de socializare pe care le avea alături de Mr. Pink și fiul acestuia. În acest moment, Monica se pare că s-a mutat în Dubai, alături de sora sa, Ramona. Sursele spun că aceasta o ajută să-și deschidă acum o afacere tot în domeniul băuturilor răcoritoare. Se pare că în atâția ani de când a stat alături de miliardarul chinez Mr. Pink, Monica a avut ce învăța.

Sursă foto: instagram