Oana Mizil a schimbat foaia și a luat totul asupra ei. „Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare”

Oana Mizil a schimbat foaia și a luat totul asupra ei. „Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare”
La scurt timp de când a sunat la 112 speriată că a fost lovită de Marian Vanghelie, Oana Mizil s-a sucit. Bruneta spune că ea are probleme.

Oana Mizil a dat primele declarații privind scandalul cu Marian Vanghelie. Femeia spune că nu a fost nimic adevărat.

Oana Mizil a schimbat foaia și a luat totul asupra ei. „Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare”

Iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, a dat primele declarații privind altercația dintre cei doi. Bruneta spune că fostul primar al sectorului 5 nu a lovit-o, iar tot stresul se datorează faptului că sunt hăituiți de DNA.

„Am ajuns la un moment de oboseală, saturație, nervozitate”

„Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare. Pe fondul de stres, de 5 ani suntem hăituiți de DNA. Pur și simpu am ajuns la un moment de oboseală, saturație, nervozitate. Iar vineri seara ca în orice familie am avut o altercație, o mică altercație. Eu am vrut sa plec la mare mai devreme, el nu putea, ne-am supărat și ne-am certat.

De ce am ajuns eu la spital? După condamnarea soțului, eu am probleme cu cortizolul pe fond de stres și fac tensiune. Am tensiune fluctuantă”, a spus Oana Mizil.

„M-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit”

Și atunci, de ce a chemat salvarea? Oana spune că singurul lucru pe care l-a făcut Marian a fost să o împingă. Atât și nimic mai mult… „Vineri seara pe fondul de oboseala si stres maxim si supărare, am avut 18 cu 16 tensiunea, de aceea am chemat salvarea. Marian s-a speriat foarte tare.

Nu, nu, nu am fost lovită cu putere, m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit, asta a fost singurul moment. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Nu m-a lovit la cap, nu am nimic, nu am vânătăi. Am vrut puțin să îl sperii pe soțul meu prin acest ordin de restrictie”, a afirmat Oana Mizil, la Antena 3.

Sursă foto: romaniatv

 

 

 

Recomandarile noastre