Reghecampf și Corina și-au luat casă în Craiova! Se compară cu palatul Anei din Dubai? Imagini și informații în exclusivitate

Reghecampf și Corina și-au luat casă în Craiova! Se compară cu palatul Anei din Dubai? Imagini și informații în exclusivitate
Reghecampf a luat viața de la capăt, pentru a treia oara, alături de amanta Corina. După două mariaje eșuate, al treilea e pe cale să se înfăptuiască cu aceiași fluturi în stomac pentru antrenorul U Craiova.

Laurențiu Reghecampf clădește de zor noua sa viață alături de Corina Caciuc. A început prin a strânge bani la ciorap încă din timpul mariajului „fericit” alături de Anamaria Prodan, iar acum pune la punct cuibușorul unde va veni pe lume copilul lui și al amantei, aflată acum în trimestrul doi de sarcină.

Până să apară sarcina, antrenorul U Craiova locuia într-un apartament obișnuit din Craiova, acolo unde a prins postul de antrenor al echipei locale de fotbal, însă de când a primit vestea că iubita lui îi va aduce pe lume un copil, acesta și-a schimbat pretențiile.

Reghecampf și Corina s-au mutat din blocul la parterul căruia se află Centrul de Oncologie Sf. Nectarie, loc despre care Rețete și Vedete a făcut dezvăluiri în exclusivitate AICI, și s-au mutat într-un bloc nou, într-o zonă de fițe.

Așa arată blocul nou în care s-au mutat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Cartierul rezidențial nou construit în Craiova, numit Cartierul Bujorului, a atras ca un magnet noul cuplu. Cei doi au ales o locuință spațioasă în care să amenajeze camera copilului.

Fără îndoială, nu e luxul cu care s-a obișnuit Reghe în Dubai, însă sursele noastre susțin că antrenorul nu plănuiește să stea o viață întreagă la Craiova, ci doar pe durata contractului cu Universitatea Craiova. Planurile lui și ale Corinei sunt să se mute la ferma lui Reghe, atunci când antrenorul va fi liber de contract. Singura problemă, ferma e la Snagov, în apropiere de locuința pe care o împărțea cu Anamaria Prodan.

Cum arată vila din Dubai:

În câțiva ani, Corina și impresara s-ar putea saluta, peste gard, ca două vecine obișnuite. Dacă vor îngropa până atunci securea războiului, bineînțeles.

Reghecampf și Corina Caciuc dau din șolduri pe muzica lui Adrian Minune – VIDEO

Imagini inedite cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ieșit la suprafață. Aflați la o petrecere în decembrie, anul trecut, cei doi au chefuit și au dansat ținându-se strâns de mână. Adrian Minune le-a cântat cu dedicație, iar cei doi îndrăgostiți păreau extrem de fericiți.

În imagini se vede cum Corina nu îi dă drumul la mână lui Reghe nici atunci când dansează.