Corina Caciuc rupe tăcerea, dar Anamaria o face praf: Nu e singura amantă a lui Reghe! Răsturnare de situație incredibilă

Corina Caciuc rupe tăcerea, dar Anamaria o face praf: Nu e singura amantă a lui Reghe! Răsturnare de situație incredibilă
După ce a fost acuzată de Anamaria Prodan că a despărțit-o de Laurențiu Reghecampf, amanta Corina a luat atitudine.

Corina Caciuc nu acceptă să fie luată în râs. Amanta lui Reghecampf nu se lasă în războiul declarațiilor.

Corina Caciuc iese la atac. „Nu voi permite nimănui să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”

După ce Anamaria Prodan a pus-o la punct, acuzând-o că i-a stricat familia, amanta Corina a pus piciorul în prag. Sub nici o formă, spune ea, nu va accepta ca cineva să-i strice imaginea, așa că și-a pus avocații ca să-i țină piept impresarei.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire. Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Nu voi permite nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, a declarat Corina pentru Fanatik.ro

 

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta

Pe de altă parte, chiar de ziua de naștere, sexy impresara a mărturisit că avocatul i-a făcut cel mai frumos cadou. A anunțat-o că lui Reghe și Corinei li s-a întocmit dosar penal în urma plângerii făcute de blondă. Fiica Ionelei Prodan l-a acuzat pe antrenorul Craiovei că i-a furat bani din cont și că e în strânsă legătură cu apariția pozelor cu ea nud în presă.

„Familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă”

„Stop joc! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” Laurențiu Reghecampf.

Și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs Anamaria Prodan ( The only one)”, a scris impresara pe contul său de Instagram.

Corina Caciuc trebuie să demonstreze proveniența lucrurilor de firmă

Anamaria Prodan a mai depus o plângere penală împotriva rivalei Corina Caciuc, după ce ar fi purtat o geantă de-a ei. Potrivit Click, Corina urmează să le arate judecătorilor dovada lucrurilor de valoare pe care le are, inclusiv pantofi și bijuterii.

Patronul Craiovei nu-l mai vrea

Reghecampf mai are un hop de trecut. Sursele spun că patronul Craiovei e foarte supărat pe antrenor pentru că nu a fost în stare să câștige nici un meci și i-ar fi pus gând rău. Așa că nu ar trebui să mire pe nimeni dacă acesta va fi dat afară de la echipă chiar înainte de sărbători.

Clauză de 300.000 de euro la contractul cu Craiova

De asemenea, Anamaria crede că doar clauza de 300.000 de euro pe care o are în contract îl mai ține ca antrenor al Craiovei.

”Despre Reghe ce pot să spun? Doar să zâmbesc, oarecum. Când ești foarte stresat cu activități mondene nu ai cum să faci performanță în fotbal. Eu, timp de 16 ani, nu i-am permis lui Reghecampf să aibă activități mondene în afara bunului simț. Iar asta pentru că nu poți să te joci cu banii oamenilor, cu banii investiți.

Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară de mult timp.

Cred că are clauză vreo 300.000 (n.r.– euro), dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar vă spun că va fi din ce în ce mai rău. Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară. Dacă va continua așa va fi ‘out from football’, nu în play-out.

Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot. Care erau preocupările lui Reghe. Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri. Chiar îmi pare rău că a ajuns o umbră a antrenorului care era numărul 1 de la noi, atunci când noi, familia, îi eram alături”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Reghe a avut mai multe amante în ultimii 10 ani

Recent, Anamaria a dat de înțeles că nu e pentru prima dată când Reghecampf îi pune coarne, „soarele” ei având mai multe amante, încă de acum zece ani. Motiv pentru care nici cariera lui a intrat pe un trend descendent, dar și un motiv, spun unii, pentru Corina să reacționeze! Se pare că această informație a făcut-o pe Corina să fiarbă, cu atât mai mult cu cât nu ar fi străină de infidelitățile lui Reghe – un veritabil don juan.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!’, a povestit Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

„Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de 10 ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copiii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș’, a mai adăugat ea.