Exclusiv. Prins cu minciuna! Reghecampf se iubește cu Corina de 7 ani! Secretul, dezvăluit din greșeală

Exclusiv. Prins cu minciuna! Reghecampf se iubește cu Corina de 7 ani! Secretul, dezvăluit din greșeală
Telenovela divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să uimească de la o zi la alta. Fără îndoială, dacă povestea aceste căsnicii ar deveni scenariu la Hollywood, biletele s-ar vinde ca pâinea caldă. Astăzi s-au devoalat noi secrete!

Anamaria Prodan a susținut, pe parcursul ultimului deceniu cel puțin, că Laurențiu Reghecampf este „Soarele” ei. Atâta iubire afișau în public încât unora le stârneau admirația, altora, invidia. „Prea siropoși, prea drăgăstoși, prea frumoși, prea bogați”, curgeau mesajele. Totul era la superlativ.

O dată cu plecarea lui Reghecampf de acasă pentru a-și așeza noua viață alături de amanta Corina Caciuc, toate aceste jocuri de imagine au devenit istorie. În realitate, cuplul Reghecampf-Prodan nu mai există din 2015, când antrenorul a început să nu-și mai vadă de casă.

Secret dezvăluit din greșeală

Din dorința de răzbunare și de a-i arăta încă soțului său cât de mult a greșit, Anamaria Prodan a publicat în creierii nopții, pe Instagram, CV-ul lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a marcat momentul din care a început declinul antrenorului în lumea fotbalului și i-a transmis un mesaj dur. „Când gurile de aur îți iau mințile… O iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea”, a scris ea. Momentul declinului coincide cu zvonurile din oraș și cu declarațiile lui Gigi Becali: Corina și Reghe sunt împreună de mai bine de 7 ani!

Marcajul începe din 2015, iar în lumea bună se zvonea încă de atunci că Laurențiu Reghecampf nu-și mai vede de casă și că umblă din floare în floare. Chiar și Gigi Becali a spus asta în mai multe intervenții TV.

 “Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, sunt informațiile care circulă în anturajul lui Gigi Becali, precum și în interiorul echipei FCSB, titra ziarul Impact.

S-au înțeles să rămână împreună, ca să facă avere

Potrivit unor zvonuri, cei doi s-au înțeles să rămână împreună pentru a face avere, mai ales că au și un copil împreună. Aveau voie să se distreze și prin alte părți, deci, dar casa și familia să fie pe primul lor. Acest aranjament de „relație deschisă” a explodat în momentul în care Reghe a plecat în Dubai. Rămas singur, departe de casă, acesta și-a ocupat timpul cu Corina.

Exclusiv. Ce face Reghecampf în plin scandal de divorț

Atunci Reghe și Corina s-au și mobilizat pentru „despărțirea anului”.

Mai mult, sarcina Corinei nu a fost una neașteptată, spun aceleași surse, ci planificată și dorită de cei doi.