Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ceartă în direct. „Ai transferat conturile familiei!” Și-au aruncat cuvinte grele

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ceartă în direct. „Ai transferat conturile familiei!” Și-au aruncat cuvinte grele
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are primul termen pe 7 februarie, a transmis antrenorul U Craiova în direct, la emisiunea de la Realitatea.

Prodanca si Reghe scandal în direct la TV prin telefon! El a sunat în emisiunea ei, iar impresara l-a spulberat!: „Ai transferat bani din conturile noastre în conturile amantei. Pictorialul ar fi trebuit să-l faci cu fiul tău, nu cu aia!”

Anamaria Prodan l-a demolat pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că antrenorul nu a dorit să își vadă fiul, ci i-a trimis o sumă modică de bani, de sărbători, prin șofer.

Laurențiu Reghecampf dorește să divorțeze de Anamaria Prodan

Acuzații grave! Toti banii din conturile familiei au fost transferați în conturile amantei

Anamaria Prodan a contiunat seria dezvăluirilor incendiare despre Reghecampf. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

„Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (n.r. Anamaria Prodan a aflat în direct, ulterior, că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând. Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rînd, cu ajutorul soțului meu, Laurențiu Reghecampf.

Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro.”

Dureros! Reghe îi spune impresarei că nu-și vizitează copilul de teamă să nu ia Covid!

„A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar. Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.

Îl iertam, în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță”.

Anamaria Prodan spune că amanta i-a trimis zeci de mesaje în ultimii trei ani!


„Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă. Cineva trebuie să-l oprească. Acel cineva trebuie să fiu eu. Cât de mic poate fi un bărbat!”, a declarat Anamaria Prodan, joi seară.

„Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut. Războiul pe care îl ai îl ai cu amanta ta. Cu acest pictorial câștigi ura copiilor tăi. Amanta ta ne-a trimis mii de mesaje în ultimii trei ani. Nu am dorit ca aceste lucruri să ajungă în presă. Acesta este cumva momentul zero”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a plâns în direct, în fața pozelor cu Reghe și amanta gravidă

„Mi-am luat doar batjocură. Am ajuns de râsul unei țări întregi! N-am putut să fac decât să îl sun să îl felicit pentru această ședință foto. Având în vedere că pe el nu îl interesează să își vadă copilul, mai trimite câte 100 de euro pe card. La nivel declarativ stăm extraordinar. Anamaria e acea mamă rea care își învață copilul să nu îl mai vadă. Cred că suferința copilului meu e atât de mare încât Laurențiu ar trebui să înțeleagă că noi ne putem găsi pasiuni, iubiri, în condițiile în care ai un copil minor acasă.
De doi ani nu mi-am luat avocat și mi-am luat doar batjocură. Cumva, trebuia să dispărem în neant. Mi se pare trist că ceva a învins iubirea unui tată pentru copilul său. Soțul meu face plângeri. Din dragoste, pentru familia noastră, mai multe persoane mi-au trimis filmulețe cu amanta sa. El a amenințat și a vrut să distrugă aceste persoane, eu am încercat să îl salvez și am aplanat acest scandal. Pentru mine era bărbatul perfect. Era soarele nostru. Am ajuns râsul unei țări întregi. Viața privată trebuie să rămână acolo. Eu i-am explicat.”, a răbufnit Anamaria Prodan.

CITEȘTE ȘI:

Mega-exclusivitate! Avem mesajul trimis de Bebeto lui Reghecampf. În timp ce antrenorul se pozează cu amanta, copilul lui suferă crunt

Reghe şi Corina, prima şedinţă foto împreună

Cei doi îndrăgostiţi au realizat primul pictorial în ipostaza de cuplu şi viitori părinţi. Mai mult decât atât, au declarat oficial, clar şi răspicat, că se iubesc şi îşi vor fi alături necondiţionat.
Cei doi au vorbit foarte frumos unul despre celălalt. Viitoarea mămică a declarat că se bucură de iubirea antrenorului şi doreşte tuturor să trăiască o astfel de iubire.
”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, iubita însărcinată a lui Laurenţiu Reghecampf, pentru Fanatik.ro.
”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru aceeaşi sursă.

Vedeți mai multe despre acest subiect AICI:

Reghecampf și Corina, pictorial și interviu de senzație despre relație și viitorul lor copil. „O voi proteja. Îmi voi proteja familia”

Rămâneți pe Rețete și Vedete pentru a fi la curent cu toate știrile din lumea mondenă, și nu numai, dar și pentru a afla cele mai delicioase rețete! Abonează-te și nu mai rata nimic!

Recomandarile noastre