Mega-exclusivitate! Avem mesajul trimis de Bebeto lui Reghecampf. În timp ce antrenorul se pozează cu amanta, copilul lui suferă crunt

Mega-exclusivitate! Avem mesajul trimis de Bebeto lui Reghecampf. În timp ce antrenorul se pozează cu amanta, copilul lui suferă crunt
Laurențiu Reghecampf e în centrul atenției azi, după ce a realizat un pictorial alături de amanta însărcinată. Acesta încă nu a depus actele de divorț, susține încă soția lui, Anamaria Prodan, dar declară presei că noua familie e Corina Caciuc și copilul ce se va naște la anul. Fiul său, Bebeto, i-a transmis un mesaj.

Antrenorul U Craiova schimbă macazul. Dacă până acum a fugit de presă, iată că Reghe a decis să își asume public noua relație oficială. Acesta a pozat într-un pictorial cu tematica Nașterii Domnului, alături de cea care i-a sucit mințile încă de când îi jura iubire în biserică Anei, la nunta de diamant.

Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan Corina Caciuc

Într-un cadru feeric, cu brad împodobit, pereți roșii și mobilă aurie, Reghe i-a aranjat decolteul Corinei Caciuc (VIDEO AICI) în fața fotografului, iar ea l-a alintat ca pe un copil, cu vorbe dulci.

Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan Corina Caciuc
Foto: fanatik.ro

Dragostea lor afișată în paginile revistei glossy Fanatik a picat ca o bombă peste Anamaria Prodan. Impresara suferă cumplit în urma umilinței de a fi înșelată și apoi părăsită pentru amanta cu trecut presărat de picanterii.

Totodată, imaginile au fost greu suportate, poate cel mai greu, de copiii lui. Și de Bebeto, dar și de Rebecca, fiica cea mică a Anei Prodan. Chiar dacă cele două fete din prima căsătorie a impresarei nu sunt copiii biologici ai lui Reghe, cele două fete l-au îndrăgit ca pe propriul tată pentru că au crescut și lângă el în ultimii 16 ani.

Rebecca

Rebecca a ales să-și șteargă contul de Instagram în urma mesajelor umilitoare pe care le-a primit de la curioși.

Reghe susține că are o relație bună cu fiul său. Dar noi avem un mesaj trimis de Bebeto, care demonstrează contrariul

Laurențiu Reghecampf Jr., singurul copil al cuplului Prodan-Reghecampf,  e foc și pară pe gestul tatălui său de a pleca de acasă.

Puștiul în vârstă de 14 ani se simte abandonat. Antrenorul l-a vizitat doar de câteva ori în ultimele luni. Bebeto a fost dezamăgit să vadă că nici fratele lui vitreg, Luca Reghecampf, nu îi mai este aproape, deși au crescut niște ani împreună.

Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan Corina Caciuc

În urma scandalului, Bebeto i-a trimis tatălui său un mesaj extrem de dur: „Să ne uiți și să nu te mai folosești de noi. Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc. Când ieși pe stradă să nu te ia lumea la mișto că e copilul tău”, i-a transmis Bebeto tatălui său. 

Reghecampf a declarat recent, în cadrul unui interviu, că relația lui cu cei doi fii este foarte bună:

„Relatia mea este una foarte buna. Sunt baietii mei si majoritatea timpului au stat numai langa mine. Este o perioada mai grea acum, dar sper să treaca si sunt sigur ca vom fi bine pe viitor”, a spus antrenorul de fotbal.

Recomandarile noastre