Reghecampf și Corina, pictorial și interviu de senzație despre relație și viitorul lor copil. „O voi proteja. Îmi voi proteja familia”

Reghecampf și Corina, pictorial și interviu de senzație despre relație și viitorul lor copil. „O voi proteja. Îmi voi proteja familia”
Acum totul e mai oficial ca niciodată. Dacă mai existau dubii (cele expuse de Anamaria Prodan, cum că e șantajat să stea alături de amantă), iată că Laurențiu Reghecampf le spulberă. Cei doi porumbei s-au îmbrăcat în haine de gală și au participat la o ședință foto.

Revista Fanatik a publicat un set de poze incendiar cu Reghe și amanta Corina, dar și un interviu siropos acordat de cei doi. Ea i-a spus în fața camerelor ”Cât ești de frumos”, iar el i-a tras grijuliu de sacou peste sâni, pentru a-i acoperi golicunea.

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a spus, printre altele, Laurențiu Reghecampf în paginile revistei FANATIK. Și, ca un bărbat adevărat, antrenorul Craiovei a explicat că va face tot ce îi stă în putință să o apere pe iubita lui, însărcinată cu primul lor copil, de toate atacurile. ”O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Setul de poze și clipul realizat cu noua familie Reghecampf  sunt de colecție.

Reghe a pozat ca un star, cu ceasul la vedere, iar ea a fost ceva mai stângace, nefiind obișnuită cu ședințele foto pentru reviste.

Anamaria Prodan, o reacție de genul „Te bate Dumnezeu!”

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, i-a transmis încă un mesaj plin de subînțeles antrenorului U Craiova.

Cu unele greșeli gramaticale, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poezie cu mesaj care poate fi interpretat ca „Reghe, te bate Dumnezeu!”

„De poți zidi, când zidul tău se surpă,*
*De poți lupta, când ți-e armura ruptă,*
*De poți să duci poveri,*
*când ție-ți este greu,* *Ascultă-mă ce-ți spun:*
*EȘTI MULT IUBIT DE DUMNEZEU!
De poți rămâne drept, când toți în jur înșeală,*
*De poți să-ncurajezi, când alții te doboară,*
*De dragoste poți da, când ură ai căpătat,*
*Ascultă-mă ce-ți spun:*
*AI SUFLET MINUNAT!*

*De poți să dăruiești, când tot ți-a fost luat,*
*Să-mparți și firmitura, cu cel ce n-a mâncat,*
*De poți să fii smerit, când tu esti înălțat,*
*Ascultă-mă ce-ți spun:*
*AI SUFLETUL CURAT!*

*De poți să te jertfești, când nimănui nu-i pasă,*
*De poți ca să slujești,*
*când inima te-apasă,*
*De poți să-ți pleci genunchii, când rugăciunea-i mută,*
*Ascultă-mă ce-ți spun:*
*IISUS HRISTOS, TE-ASCULTĂ!*”(sic!), a scris Anamaria Prodan.

Sursă foto: Fanatik