Începe marele război. Anamaria Prodan, înfuriată că Reghe și-a dus amanta la prietenul ei. „Chiar m-am săturat de mizeria lui!”

Începe marele război. Anamaria Prodan, înfuriată că Reghe și-a dus amanta la prietenul ei. „Chiar m-am săturat de mizeria lui!”
Anamaria Prodan schimbă foaia. Dacă până acum a găsit puterea de a mai îndulci declarațiile despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf, în urma apariției imaginilor cu el și amanta Corina, impresara a răbufnit. L-a făcut pe antrenorul de la U Craiova cu ou și oțet.

Anamaria Prodan începe marele război cu Reghe, aceasta ajungând în etapa furiei. Despărțirea lor neașteptată, pentru amantă, a fost gestionată de impresară cu mari eforturi. Dar, se pare că acum are chef să-și scoată ghearele.

Surprins de paparazzi de la Cancan.ro în timp ce se plimba prin Capitală, la braț cu amanta, Reghe a stârnit sentimente puternice de frustrare în sufletul femeii de care încă nu a divorțat.

Mai mult, i-a dat și o lovitură în orgoliu Anei, atunci când antrenorul a decis să-și scoată amanta la restaurantul prietenului ei, Joseph Hadad. A fost o umilință care nu a lăsat-o indiferentă și a decis să-l pună pe tatăl copilului ei la punct:

Anamaria Prodan: „Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim”, a răbufnit impresara.

„V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios, chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf. De astăzi, gata! Am închis forever subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe! Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă sau sa se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Rețete și Vedete.ro v-a dezvăluit în exclusivitate lovitura pe care i-a dat-o Reghe soției sale, când a ales să-și ducă amanta la restaurantul lui Hadad

„Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ŞI CARE ÎȘI DIVINIZA FAMILIA ŞI COPIII PE CARE AZI A UITAT CUM ARATĂ. CA SĂ AJUNGI CA BĂRBAT SĂ TE RÂDĂ O ŢARĂ ÎNTREAGA ŞI SA NU AI CUM SĂ MERGI LA RESTAURANT CĂ ÎȚI CUNOSC TOŢI FATA CARE ATÂRNA DE BRAȚUL TĂU RUPT… e jenant,  pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură! Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește”, a mai spus Anamaria Prodan.

Corina Caciuc, surprinsă în timp ce fuma cu nesăț, deși e gravidă

Sursă foto: Cancan.ro

Laurențiu Reghecampf a dovedit de-a lungul timpului, în cadrul reality showurilor în care a fost inclus, că nu e genul de bărbat care să comenteze în fața femeilor. Însă faptul că iubita lui însărcinată fuma cu nesăț, putea să-i trezească măcar o minimă reacție. Dar, se pare că Reghe nu pare deranjat de gestul total contraindicat de medici, gravidelor.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

Chiar dacă sarcina Corinei Caciuc nu este încă vizibilă, ea a confirmat presei că este gravidă. Se zvonește că îi va dărui lui Reghe un băiețel.

Citește și: Anamaria, plină de nervi. A făcut-o albie de porci pe amanta Corina. „Bacterie de bălegar” și „larvă”