Anamaria, plină de nervi. A făcut-o albie de porci pe amanta Corina. „Bacterie de bălegar” și „larvă”

Anamaria, plină de nervi. A făcut-o albie de porci pe amanta Corina. „Bacterie de bălegar” și „larvă”
Anamaria Prodan a răbufnit. Se pare că situația devine tot mai tensionată. I-a făcut albie de porci pe Reghe și pe amanta Corina Caciuc.

Azi-noapte, Anamaria Prodan a ieșit la atac. Situația în care se află începe să-și pună amprenta asupra ei. După ce soțul a plecat de acasă cu amanta, pe care a și lăsat-o gravidă, fiica Ionelei Prodan a sperat că Reghe se va trezi la realitate. Totodată, timpul trece, iar așteptările ei nu sunt aceleași cu realitatea.

Impresara a clacat și a postat o serie de comentarii dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf, pe care acum îl umilește și îl pune la panoul rușinii. Însă cea vizată este amanta Corina Caciuc, pe care a asemnănat-o unei bacterii. Ea dezvăluie și faptul că în privința sarcinii amantei, există îndoieli asupra paternității!

Iată mesajele dure pe care Anamaria Prodan le-a îndreptat asupra lui Reghe și Corinei Caciuc:

„Chiar dacă soțul meu Laurentiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului ca a alunecat încet, încet, în lumea oribilă a femeilor ieftine, care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la față, chiar ciudat pot spune… Faptul ca toată țara râde , toți bărbații povestesc, mulți se bucura …toti își dau coate și mustăcesc ….Faptul că aștepta să vadă dacă este tatal unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică și a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că încet, încet, copiii îl uită sau vor să-l uite … mânioși si rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei, si și-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în fața țării… Faptul că ”bacteriile” de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi si din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe pământ … A ajuns cea mai firava rază …” (sic!), a transmis impresara.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

„Sună disperat și amenință!”

„Faptul ca nu a reușit sa gestioneze succesul și imaginea făcută fff greu, cu sacrificii, în atâția ani, faptul că azi lângă el stau câțiva viermi de bălegar care îi mănâncă încet, dar sigur, banuții, povestindu-l peste tot, la fiecare masă, faptul că azi nu mai poate să stea cu capul sus când intra în zona Herăstrău, la restaurante, datorită filmelor, imaginilor si a discuțiilor apărute in presă de o Rușine incredibilă … Faptul că în fața jucătorilor nu mai poate ridica ochii și capul …”

„Reghe se degradează”

„Faptul că începe să se instaureze degradarea … vizibila si galopantă … Faptul că nu a reușit sa rămână în lumea frumoasă în care a stat atât de mulți ani, faptul că a ales minciuna și umilința … predată de specimenul grotesc care i-a retezat aripile din secunda în care l-a atins si l-a ademenit intr-un canal urât mirositor, faptul că trăiește cu spaima ca zilnic poate apărea un “client “ care deține materiale compromițătoare … Faptul că suna disperat și amenință in stânga si in dreapta încercând ca un Bebeluș sa oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața si atârna ca o tinichea de coada lor… Iar când tinicheaua mai face si zgomot, este hilar…” (sic!), a mai spus Anamaria Prodan.

„Larvele se strâng pe lacul Herăstrău”

Este deja o pedeapsa foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce, este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect si credibilitate din partea jucătorilor, colegilor … adevarul este ca toți greșim in viața … dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală. Pentru șantaj, sau alte nenorociri făcute de genul ăsta de bacterie există soluții (poliție etc ).
Sper ca soțul meu să nu rămână … MOTANUL ÎNCĂLȚAT … caci încet, încet, ți se comanda si cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, ÎNCEPI să faci rău familiei, COPIILOR, faci familia de râs … Te faci de râs după o viață de muncă si deja lumea te râde și te striga ….. URSUL PĂCĂLIT DE … LARVĂ ! Pe lângă lacul Herăstrău se strâng LARVELE sau BACTERIILE, care din larg ÎNAINTEAZĂ … PANA AJUNG SUB MESE … SI ACOLO RĂMÂN PANA SE AGATA DE UN URSULET, SE CAȚĂRĂ PE SPATELE LUI, I SE URCĂ în cap și URSULETUL AJUNGE LEGAT LA GARD ȘI BATJOCORIT CUMPLIT. Cât ghinion să ai să te atace si păcălească tocmai PE TINE așa larvă?”, a răbufnit fiica Ionelei Prodan.

Anamaria cere publicului imagini noi cu Corina Caciuc

„ANYWAY , ANAMARIA PRODAN FLANCATA DE COPIII EI MINUNAȚI CÂND INTRA IN ZONA HERĂSTRĂU LA CELE MAI FRUMOASE RESTAURANTE SE FACE LINIȘTE , SI TOATE PRIVIRILE SUNT AȚINTITE PE EA !
Concluzia serii… SFATUL UNUI MANAGER, A UNEI MAME, A UNUI OM INTEGRU, A UNEI FEMEI CUMPLIT DE MÂNDRA CARE A FĂCUT ISTORIE IN ORICE DOMENIU SI A LĂSAT O URMA ADÂNCA PE UNDE A TRECUT / NU ATINGEȚI LARVELE CA VA INFECTAȚI, ȚINEȚI INTOTDEAUNA CAPUL SUS IN VIAȚA, NICIODATĂ SA NU VA TRĂIȚI VIAȚA IN GENUNCHI , NU VA LĂSAȚI ȘANTAJAȚI, AVEȚI LIMITA SI BUN SIMT IN ORICE FACEȚI , IAR LA RESTAURANTE STATI INTOTDEAUNA LA MASA, NICIODATĂ SUB MASA ! Acestea fiind spuse învățați sa-l iertați pe REGHE, SA NU UITAȚI LUCRURILE MINUNATE PE CARE LE-A REALIZAT IN VIAȚA LUI, rugați-va pt el, căci si noi, familia, ne RUGAM seara de seara sa-i dea Dumnezeu mintea de pe urma…

DATI CU SOLUȚII SI CU IMAGINI (care-s multe într-o viața petrecută sub masă)  SA SCĂPĂM LACUL DE BACTERII SI DE LARVE. AMIN. ❤️.

SEMNAT FAMILIA PRODAN REGHECAMPF” (sic!), a conchis aceasta.

Soții Reghecampf încă nu au ajuns în tribunal, pentru divorț.

Despre întreaga telenovelă din familia Reghecampf, Rețete și Vedete.ro a oferit amănunte exclusive, într-o amplă serie de articole.

Dacă doriți să recapitulați sau să vă puneți la curent cu povestea amantlâcului din „căsnicia perfectă a showbizului”, accesați următoarele linkuri: