Reghecampf răspunde după dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan lui Măruță. Dar nici Ana nu se lasă!

Reghecampf răspunde după dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan lui Măruță. Dar nici Ana nu se lasă!
După 13 ani de căsnicie, Laurențiu Reghecampf a anunțat săptămâna trecută că se desparte de Anamaria Prodan. Ea a apărut la tv și a vorbit pe larg despre povestea lor. Drăgălășenii, dar și acuze. Reghe a reacționat.

Vineri, pe contul de Instagram, antrenorul Universității Craiova a dat primul său răspuns despre tot ce s-a spus în ultimele zile. A făcut-o cu decență. El a postat o imagine cu o carte pe care stătea următorul mesaj: „Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea”.

A repetat, de fapt, în cuvinte puține, decizia sa de a merge până la capăt cu divorțul, deși ultima intervenție a Anei în emisiunea lui Măruță a fost devastatoare. Impresara a dat cărțile pe față, a vorbit în detaliu despre viața lor trecută, prezentă și viitoare. Și, foarte limpede, a afirmat că nu mai există cale de împăcare, chiar dacă s-ar răzgândi Laur ”Soarele ei”.

Anamaria Prodan s-a arătat lovită în inimă și orgoliu când a spus că bărbatul ei i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf. Dar a parat foarte bine momentul, ieșind cu un argument foarte adevărat:

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei. Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan”. Și are dreptate, toată lumea o știe de Anamaria Prodan, așa e menționată și de presă.

Și fosta soție a lui Reghe a sărit în scandal

Ca telenovela să fie și mai aprinsă, Mariana, prima soție a lui Reghecampf, a revenit cu declarații despre ce s-a întâmplat cu peste 25 de ani în urmă în viața ei și a tânărului fotbalist Laurențiu Reghecampf. Lucruri urâte, ca la divorț, câteva minciuni, răzbunări despre femeia care i-a luat bărbatul.

Cel mai crunt neadevăr spus de Mariana este cel legat de episodul despre care spune că Anamaria s-a culcat prima dată cu Reghe în 1998, când acesta era în cantonament la un hotel din București, când Victor Pițurcă îi era antrenor.

În 1998, ei și lui Reghe le murea fetița de un an și ceva, și a fost o perioadă devastatoare.Presa vremii scria atunci că fotbalistul a căzut într-o depresie profundă. Avea doar 24 de ani. Și tot în 1998, Anamaria Prodan se mărita cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Greu de crezut că lui Reghe și Prodanca le ardea de amantlâc atunci. De altfel, am relatat pe larg despre povestea lor din acele timpuri aici.

Anamaria Prodan face azi chef mare: își lansează o carte în cinstea divorțului

Am început articolul despre cartea pozată de Laurențiu Reghecampf pe Instagram cu mesajul lui sugestiv că, uneori, cartea vieții trebuie închisă.

Tot vineri, Anamaria Prodan a anunțat că a scris o carte despre viața ei din ultimii ani. Titlul e bestial. E despre Ea: „Da, sunt cea mai buna! O viata plină de fotbal și performanța orișiunde”.

Scrisă înainte sau după 15 iunie, dată la care soțul ei anunța divorțul pentru prima oară? Nu se știe încă, dar cartea impresarei va stârni cu siguranță interesul după cât e de urmărit subiectul divorțului pe toată rețeaua de internet.

Evenimentul lansării va avea loc la Diverta Mall Băneasa sâmbătă, 23 Octombrie 2021, ora 18. Tot atunci, Ana va lansa și cartea mamei sale – „Cântecul vieții mele “, în cinstea memoriei celebrei cântărețe de muzică populară.

După lansarea cărților, „restaurantul preferat al vedetei It Cucina din parcul Herăstrău, organizează o masa oficială Pt familia acesteia!”, se mai spunea în anunț.