Exclusiv. Ce face Reghecampf în plin scandal de divorț

Exclusiv. Ce face Reghecampf în plin scandal de divorț
Divorțul anunțat între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, e un adevărat scandal. Impresara face declarații incendiare și și-a angajat cea mai tare echipă care să o reprezinte. Ea va divorța asistată de avocatul care l-a sărăcit la partaj pe Michael Jordan și de fostul șef de campanie al lui Barack Obama.

În timp ce fiul lor și-a vărsat supărarea pe internet, să vedeți ce face Reghecampf în plin scandal de divorț! Bărbatul a fost cel care a anunțat, cu subiect și predicat, că a depus actele pentru separare. Se vorbește despre el că ar fi într-o relație cu o tânără, care locuiește acum cu el, la Craiova. Ceea ce este adevărat, după verificările făcute de redacția Rețete și Vedete. Un jurnalist de la fanatik.ro a publicat și că tânăra brunetă ar fi însărcinată în luna a treia.

Ce face Reghecampf în plin scandal de divorț

În timp ce spiritele sunt tot mai încinse în jurul lui, Laurențiu Reghecampf consideră că, după ce a anunțat divorțul, poate să își vadă liniștit de  viață. El nu a reacționat la niciuna din postările soției sale, Anamaria Prodan. Din contra, își vede de viața sa, cu echipa.

Laurențiu Reghecampf a găsit timp, luni, să facă, totuși, o postare pe internet. El a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare în compania unui bărbat. „La mulți ani, Lucian Pretorian!”, a scris antrenorul. El a adăugat un emoticon în formă de mâini care se strâng.

Exclusiv. Fiul lui Reghecampf s-a sucit. Ce spune acum puștiul despre ce i-a scris tatălui

Cine este Lucian Pretorian

Lucian Pretorian este managerul sportiv al echipei de fotbal Universitatea Craiova, din februarie 2016. Practic, este omul alături de care lucrează, zi de zi, Laurențiu Reghecampf. Până în 2015 el a ocupat un post similar la echipa de baschet SCM Craiova.

Anamaria Prodan scoate artileria grea. Și-a angajat un avocat celebru

Acesta este un personaj cât se poate de discret. Care a reușit, toată cariera lui, să se țină departe de scandaluri. Practic, de anul trecut, singurele știri despre Pretorian au fost că a făcut Covid -19 și că, după un meci, a fost luat tare de un jucător din echipa adversă.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri