După ce i-a transmis tatălui, în mediul virtual, un mesaj extrem de dur, duminică noaptea, fiul lui Reghecampf s-a sucit. Antrenorul Laurențiu Reghecampf a spulberat orice speranță de remediere a conflictelor familiale, anunțând public că a depus actele de divorț.

Cel mai afectat pare a fi puștiul familiei. Laurențiu jr. – Bebeto are 13 ani și este o fire sensibilă și emotivă, spun apropiații familiei. Nici nu e greu de înțeles, fiindcă băiatul e la granița adolescenței. L-a dărâmat efectiv anunțul făcut de tatăl său. Mama sa chiar le-a mărturisit unor jurnaliști, care au contactat-o azi-noapte, că are nevoie de puțin timp să își liniștească copilul.

Bebeto a postat pe internet un mesaj foarte dur la adresa tatălui său. „Ai murit pentru mine forever”, a scris acesta, lângă mesajul surorilor lui mai mari.

Anamaria Prodan către fiul ei: „Tati te iubește!”

La scurt timp, mama sa a revenit în spațiul public cu o postare emoționantă. Ea a explicat că Laurențiu jr., indiferent de decizia luată acum, rămâne tatăl lui și îl iubește. Și i-a mai spus că e sigură că, la un moment dat, va înțelege ce greșeală a făcut. „„Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT !

Anamaria Prodan scoate artileria grea. Și-a angajat un avocat celebru

Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !! Tu esti EL ! Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !! Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE ! Care nu îl reprezintă!

EXCLUSIV. Fiul lui Reghe, în șoc. „Ești mort!” Reacția Anei: „Apără-l!”

Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Pe de altă parte, se spune că actuala iubită a antrenorului de la Craiova ar fi însărcinată.

Fiul lui Reghecampf s-a sucit

Probabil sfătuit de mamă, care, la rândul ei, a fost sfătuită de avocatul angajat pentru divorț și de consilierul plătit, copilul a revocat azi postarea făcută la furie. Cel mic a revenit azi cu un mesaj care vrea să limpezească lucrurile.

„Contul a fost piratat aseară. Orice s-a postat sau oricine a primit mesaj, nu am fost eu. Tocmai am recuperat contul acum” (n.r. în original:  Acoount got hacked last night. Anything posted or anyone that got messaged was not me. Just got it back now), a scris Laurențiu Reghecampf jr. – Bebeto în engleză.

Sursa foto: Instagram