Exclusiv. Lui Reghe i s-au făcut farmece. Anamaria Prodan a povestit care sunt semnele. Ce i-au spus vrăjitoarele

Exclusiv. Lui Reghe i s-au făcut farmece. Anamaria Prodan a povestit care sunt semnele. Ce i-au spus vrăjitoarele
Anamaria Prodan suferă cumplit. Chiar dacă se afișează ca o femeie luptătoare și de neînvins, aventura soțului ei a dus-o la o singură concluzie: soțului ei i s-au făcut moșmoane. Surse din jurul impresarei din lumea fotbalului ne-au mărturisit că aceasta s-a adresat unor vrăjitoare puternice, dar și unui preot.

Anamaria Prodan a luat-o pe căi bisericești, dar și pe cele ale magiei. Ea e convinsă că Reghe i-a fost smuls din brațe cu ajutorul magiei negre. Din surse am mai aflat și că ea consideră că femeile din familia Becali s-ar fi ocupat cu această manevră ocultă. Totodată, frații Becali au declarat în repetate rânduri că ei sunt credincioși în Dumnezeu și că nu ar recurge niciodată „la necuratul”.

Anamaria Prodan s-a adresat unui preot de la o mănăstire din apropierea Capitalei, des frecventată de vedete și unde se zvonește că s-ar deschide cartea. E o expresie care reprezintă deschiderea unor cărți sacre de către preot, iar interpretarea acestuia ar putea fi soluția pentru rezolvarea problemelor.

Impresara s-a văzut frecvent cu câteva vrăjitoare și crede că în farmecele pe care le vor face acestea se va găsi salvarea căsniciei.

Deși se ferește să discute acest subiect în public, Anamaria a făcut mărturisiri în acest sens mai multor apropiați, fiind deja de notorietate faptul că se lucrează la ceas de seară pentru dezlegarea lui Laurențiu Reghecampf.

Printre picături, și Anamaria a scăpat câteva declarații despre semnele care au făcut-o să creadă că soțul ei e sub influențe oculte.

„Când va deschide ochii va fi jale!”

„Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă. (…) Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro

„Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!”, a mai spus ea.

„Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că niciodată nu-i va părăsi! (…) Una (n.r. Corina) își dorește de la 18 ani să fie cunoscută! Mi-au zis prietenii mei, de pe timpul OTV-ului, tot se ducea noaptea la ședințe de spiritism.”, a mai dezvăluit impresara.

Anamaria Prodan, în război cu vrăjitoarele din România. Mesaj-şoc primit de impresară: „Am dezlănţuit magia neagră asupra ta!”

Anamaria Prodan a intrat în conflict cu vrăjitoarele din România după ce a fost unul dintre principalii martori în procesul pe care prietena sa, Oana Zavoranu, l-a avut în urma cu câțiva ani cu mai multe practicante de magie neagră.

Vanessa si Melisa la tribunal, în procesul cu Oana Zăvoranu. Anamaria Prodan a fost martorul Queridei în instanță.

La începutul acestui an, mai mulți intermediari și cunoscuți i-ar fi transmis Anamariei Prodan că „nu te-au uitat vrăjitoarele, au spus că le-ai distrus afacerea și vor să fie ochi pentru ochi. Ne-au spus să îți transmitem că au făcut adunare la miezul noptii în cimitir și au dezlănțuit puterea magiei negre asupra ta. Banii pierduți la transferul lui Man sunt doar o parte din ceea ce vei păți, dacă nu vii să îți facă dezlegarea”, scrie sport.ro.