Exclusiv. Anamaria Prodan s-a achitat față de Kamara pentru clipul cu amanta lui Reghe. Acum are din ce să trăiască

Exclusiv. Anamaria Prodan s-a achitat față de Kamara pentru clipul cu amanta lui Reghe. Acum are din ce să trăiască
Kamara, solistul trupei „Alb & Negru” a filmat-o pe fosta lui iubită, Corina Caciuc, actuala amantă a lui Laurențiu Reghecampf, iar clipul a ajuns în presă. Imaginile sunt spectaculoase, având în vedere contextul actual. Dialogul celor doi - pe atunci - iubiți, e plin de dezvăluiri despre viața celei care i-a furat soțul Anei.

Nu știe nimeni cine a scăpat clipul intim dintre Kamara și Corina Caciuc în presă, însă nu mulți îl puteau avea. În imaginile vechi de mai mulți ani, de înainte ca amanta lui Reghe să se tuneze, se vede că ea era o fată simplă, cu probleme la școală, de sănătate și chiar și cu familia.

Ca un iubit protector, artistul Kamara o mângâia și o punea să promită că își va schimba viața în bine.

O dată cu apariția clipului, Anamaria Prodan a ieșit și ea cu devăluiri legate de discuțiile pe care le-a avut cu (încă) soțul ei, despre videoclipul care cu siguranță l-a șocat pe antrenorul U Craiova.

„Am aflat și de Kamara care a fost la botez la noi și suntem prieteni cu el din copilărie cum ar veni. Mi-a văzut băiatul crescând l-a luat în brațe la botez și când Kamara dă un mesaj că <<nu am cum să vorbesc cu tine Laurențiu la telefon, că mi-e jenă să îți spun cât de mult ai greșit>> și <<concentrează-te pe familie și carieră>>, nu pică bine nimănui. Eu i-am spus soțului meu că aflasem în oraș că sunt niște probleme mari și urâte, mi-a spus că nu crede absolut nimic că domnișoara respectivă este o tânăra femeie de afaceri și conduce niște businessuri extraordinare. Am spus felicitări, dacă este atât de deșteaptă și înseamnă că atunci minte lumea”, a fost mărturisirea Aneimaria Prodan, în emisiunea Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan a ales să trateze acest clip ca pe o victorie împotriva soțului ei care a părăsit-o pentru amantă, de această dată ea fiind mai tare în fața dezvăluirilor dureroase făcute de presă. Totodată, Anamaria Prodan a anunțat în urmă cu puțin timp că s-a asociat cu familia Păcuraru, pentru două noi televiziuni marca Realitatea: Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

Loialitatea și prietenia, apreciate de Anamaria Prodan

Cu ajutorul televiziunii de monden, Ana a decis să se achite față de Kamara pentru loialitatea de care a dat dovadă față de ea și prietenia lor. Dar și pentru clipul pe care l-a filmat în urmă cu mulți ani, cu ajutorul căruia i-a dovedit lui Laurențiu Reghecampf că nu știe tot adevărul despre tânăra cu care a fugit în lume.

Kamara va fi prezentator la Realitatea Star și cel mai probabil va avea prima apriție pe micile ecrane pe 1 decembrie, Ziua României și ziua lansării postului. Anunțul a fost făcut în mod oficial de postul realitatea.net într-un clip de prezentare.

Kamara este un artist cunoscut în țara noastră, apreciat și îndrăgit de fani, însă pandemia i-a afectat veniturile. Anularea spectacolelor i-a reduc considerabil bugetul, iar el are și un fiu care are mare nevoie de tratamente medicale. Acest loc de muncă reprezintă o stabilitate financiară pentru el și șanse în plus pentru băiețelul său la cele mai bune terapii. Răsplata Anei pentru loialitate a venit, deci, în cel mai potrivit moment.