Anamaria Prodan nu e singura care a pățit-o. La Hollywood se derulează o poveste identică cu a ei cu Reghecampf

Anamaria Prodan nu e singura care a pățit-o. La Hollywood se derulează o poveste identică cu a ei cu Reghecampf
O familie de actori cunoscuți din cinematografia americană s-a destrămat după 20 de ani de relație. Cazul seamănă foarte mult cu cel al cuplului Prodan-Reghecampf și e intens mediatizat.

Hollywood-ul se confruntă cu un nou divorț cu scandal. La începutul anului, actrița Alice Evans a anunțat că soțul ei a părăsit-o brusc. Ea a publicat o imagine în care apare o inimă frântă, mărturisind foarte afectată că nu crede că soțul ei, actorul Ioan Gruffudd, se va mai întoarce acasă. Acesta i-a spus pur și simplu că nu o mai iubește, și-a luat câte ceva în bagaje și a părăsit-o după 20 de ani de căsătorie.

Din relatările apărute în presa de peste ocean, cazul lor seamănă cu poveștile a două cupluri de la noi: Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf și Vlad și Mihaela Zamfirescu.

Actrița Alice Evans este devastată fiindcă zilele trecute au apărut fotografii cu soțul ei și cu noua iubită, cea pentru care a fost părăsită. Ioan Gruffudd nu se mai ferește, deci lucrurile sunt clare. Nu va mai fi posibilă nicio împăcare, Ioan a ales-o pe Bianca Wallace (foto).

Cei doi au fost surprinși sâmbătă, plimbându-se pe străzile din Los Angeles. Se țineau de mână și, în fotografiile publicate de presă, par foarte fericiți și relaxați împreună, în ciuda divorțului urât dintre actor și soția lui, Alice Evans.

Ioan Gruffudd a fost cel care a depus actele de divorț, în luna martie, la o instanță din Los Ageles. Atunci Alice a răbufnit și a declarat presei că fiicele lor, Ella (11 ani) și Elsie (7 ani) au aflat din ziare că tatăl lor a depus, în secret, actele de divorț. Actrița dezvăluia astfel jurnaliștilor lovitura care le-a distrus liniștea familiei și cât de mult suferă ea și copiii.

Actorul și-a înșelat soția cu o bună prietenă a ei

Ioan și Alice formau un cuplu din 2000, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare de la „102 Dalmațieni”. Ei s-au căsătorit în 2007 și s-au despărțit după 20 de ani de relație și 14 ani de mariaj. Separarea a intervenit după ce actorul s-a îndrăgostit și a început o relație ascunsă cu o bună prietenă a soției sale, Bianca Wallace.

În toamnă, însă, la sfârșitul lui octombrie, actrița Alice Evans a ieșit din nou la rampă și a dezvăluit că relația dintre soțul ei și prietena ei Bianca, actriță australiană în vârstă de 30 de ani, stă la baza divorțului lor și că relația lor durează de mai mult timp decât a crezut inițial.

Alice a făcut o postare pe rețeaua de socializare în care scria: „Aseară, după ce am aflat că o persoană pe care o credeam prietenă, de fapt, nu e”. A pus alături o poză cu ea în care pare plânsă.

”Se pare că soțul meu, după doi ani de zile în care mi-a spus că sunt o persoană rea, că nu-l mai atrag, că nu mai vrea să fie cu mine, că își dorește doar să fie pe platourile de filmare…de fapt a fost într-o relație de trei ani de zile pe la spatele nostru. Mult noroc, Bianca”, a scris Alice pe Twitter.

Reacția celebrului actor din „Titanic” a venit imediat. El a postat pe Instagram o fotografie alături de Bianca Wallace, starul din Bloodline, și a scris doar câteva cuvinte:  „Îți mulțumesc că mă faci să zâmbesc din nou”.

„Mi-a furat soțul, mi-a distrus viața, îmi face copiii să plângă”

Așa a decis actorul a să-și facă publică relația cu actrița Bianca Wallace, la șapte luni de la despărțirea de actrița Alice Evans. Gestul lui a scos-o din minți pe soția cu care se află în divorț.

Alice Evans, starul din „Jurnalul vampirilor”, a recunoscut că îi este foarte greu să treacă peste infidelitatea soțului ei și peste trădarea prietenei sale.

„Hey, Bianca Mae Wallace, cea care mi-a furat soțul, mi-a distrus viața pe care m-am chinuit atât de mult să o obțin și, de asemenea, persoana care îmi face copiii să plângă. O persoana pe care nu o voi ierta niciodată”, a scris Alice pe rețeaua de socializare.

„Am fost împreună 20 de ani. Vorbeam zilnic, de cel puțin trei sau patru ori. El a fost cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche. Nu știu cum să trec peste. O voi face, dar în acest moment nu am nicio idee cum”, a mai scris ea.

Apoi, într-o emisiune TV, actrița a povestit că cel mai mult a deranjat-o la Ioan că a fost laș și nu a avut curaj să poarte o discuție civilizată cu ea, în care să-i explice care e situația.

„Puteam să ne așezăm și să spună: Uite, asta s-a întâmplat, hai să vorbim despre asta. Aș fi fost deschisă la o astfel de discuție. Este un laș”, a spus Alice cu ochii în lacrimi.

Alice Evans a găsit sprijin la fanii ei de pe internet

Actrița postează des pe conturile sale de pe rețelele de socializare, povestind cu fanii săi despre drama prin care trece. Se pare că multe din comentariile pe care le primește îi aduc un fel de liniște și o fac să nu cadă în depresie.

După ce Alice a aflat de pe internet că Ioan a depus actele de divorț, ea le-a mulțumit fanilor.

”Nu am nimic de spus decât să vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla așa ceva. Încă lupt, pentru că îmi iubesc copiii și încă îl iubesc pe el. Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui și habar n-am de ce. Nu-l văd întorcându-se înapoi la noi. Durerea este chinuitoare, dar sunt mai puternică decât un bou și, deși plâng toată ziua când nu mă văd copiii mei, noaptea adun cifre și planific viitorul pentru noi”, a scris Alice Evans.

Foto: printerest.com