Exclusiv. Laurențiu Reghecampf, pozat cu bruneta în fața locuinței lui din Craiova. Anamaria are altă părere

Exclusiv. Laurențiu Reghecampf, pozat cu bruneta în fața locuinței lui din Craiova. Anamaria are altă părere
Ieri, arătam o fotografie publicată de Realitatea Sportivă și prezentată la jurnalul de știri de la tv. Laurențiu Reghecampf cu o tânără brunetă, surprinși în Craiova când se urcau în mașina antrenorului. Azi, am aflat o informație importantă.

Marți seara, a șocat o fotografie dintr-un colaj video, despre care reporterul de la Realitatea Sportivă spunea că îl arată pe Reghecampf cum pleacă cu o tânără brunetă, în vârstă de 20 de ani, în Rolls-ul său.

Imaginile au fost difuzate marți seara de postul Realitatea Plus, la jurnalul de la ora 21.00. Într-adevăr, ele îl înfățișează pe un bărbat ce pare a fi Laurențiu Reghecampf (e fotografiat din spate, puțin mai slab decât ăl știm) împreună cu o tânără brunetă. Doar că presupunem că autorul fotografiei l-a văzut bine pe bărbat și a realizat dacă e antrenorul de la Univ. Craiova sau nu. Reghe și femeia au fost surprinși în fața Centrului Oncologic Sf. Nectarie de pe strada Caracal din Craiova, una din cele mai importante clinici din țară în tratarea cancerului. S-au urcat în limuzina Rolls Royce cu numărul antrenorului care era parcată.

Cel care a prezentat colajul video a crezut că cei doi au ieșit din Centrul Oncologic Sf Nectarie și din această cauză s-au avansat ipoteze ținând de sănătate. Acolo funcționează cabinete oncologice și unul de cardiologie. Imaginile le puteți vedea aici.

Ei bine, am săpat mai mult după informații și am aflat ceva ce dă sens acelui instantaneu.

Laurențiu Reghecampf are un apartament în blocul la parterul căreia funcționează Centrul Oncologic Sf. Nectarie. I l-au dat șefii de la club ca să locuiască în Craiova. Nu și-a cumpărat casă în Craiova și nici amantei nu i-a făcut, așa cum s-a zvonit.

Despre când a fost făcută fotografia am aflat chiar de la site-ul care a publicat-o. Azi, Realitatea Sportivă a publicat  știrea pe site, spunând că poza a fost făcută la scurt timp după ce Reghe a semnat cu Univ. Craiova.

Ce spune Anamaria Prodan despre fotografia din Craiova

Așadar, poza este făcută cu mult timp în urmă, nu ieri. În fotografia făcută în fața blocului unde locuiește Reghe apare mașina lui, o dominșoară și un bărbat care are tunsoarea antrenorului, dar nu i se vede fața. Anamaria Prodan a avut o explicație pentru capital.ro : bărbatul din poză e un prieten.

„Soțul meu a fost acasă de ziua băiețelului nostru. Nu în Craiova. Ci la București. El a fost alături de băiatul lui care azi a împlinit 13 ani. Soțul meu azi a fost la mall, a făcut zeci de poze. La film cu Reghe Jr. Este mașina familiei care este la prietenul nostru. Nu. Nu întreb prietenii cu cine ies. V am spus că nu vreau să mai discut subiecte legate DESPRE familia mea. Azi de ziua băiețelului nostru, familia noastră vrea să se bucure de acest eveniment”, a spus Prodan, în exclusivitate pentru capital.ro.

Anamaria Reghecampf este încă în Dubai. Ieri a fost și ziua băiatului ei și al lui Reghe, Bebeto. A pus o poză pe Instagram, cu ea și băiatul, lângă un mesaj frumos:

„La mulți ani îngerul meu 🙏❤️ sa ți dea Dumnezeu toată fericirea ,iubirea si sănătatea din lume !Esti UNIVERSUL NOSTRU , DRAGOSTEA NOASTRĂ , VIAȚA NOASTRĂ ! #happybirthday #lovemyson💙 #proudmom #reghejr #bebeto #happy13thbirthday ❤️❤️❤️ @laurentiureghecampfjr”.

Mesajul plin de semnificații al soției aflate în Dubai

În această dimineață, Anamaria Prodan a scris un nou text, legat de situația dintre ea și Rechecampf. Văzuse și colajul cu imaginile de la Craiova.

„Lucruri pe care le am detestat la un bărbat si pe care le am dat exemplu si din poziția de manager, si din poziția de mama si din poziția de femeie tuturor bărbaților pe care i am cunoscut si cu care am lucrat, pe care efectiv i am învățat SI EXPLICAT ca PT ORICE LUCRU STRÂMB FACUT IN VIAȚA TREBUIE SA SE GÂNDEASCĂ ÎNAINTE DE MII DE ORI CA NU CUMVA CONSECINȚELE VICIILOR SI MICIMII LUI SA RĂNEASCĂ COPIII SI FAMILIA! IN SUFLETUL UNUI COPIL CARE ÎȘI DIVINIZEAZA TATAL SI ÎȘI CONSTRUIEȘTE VIAȚA IN JURUL LUI SI ÎL NUMEȘTE EROUL VIEȚII LUI SI POVESTESTE TUTUROR CA VREA SA FIE CA EL…

IN MOMENTUL IN CARE FACE UNUL DIN LUCRURILE ENUMERATE MAI SUS… NU VORBIM DE TOATE CĂCI ESTE CRED EU IMPOSIBIL… A DĂRÂMAT LUMEA SI PRINCIPIILE IN CARE CREDE COPILUL LUI DEFINITIV SI SECHELELE LASATE ÎI VOR DISTRUGE VIAȚA DE LA VÂRSTA LA CARE TREBUIA SA VISEZE IN BRAȚELE TATĂLUI LA FERICIREA ABSOLUTA PE CARE NUMAI FAMILIA ȚI O OFERĂ! EU CRED CA LAURENTIU REGHECAMPF NU SE REGASESTE IN AȘA CEVA SI PT FAPTUL CA EU ANAMARIA TRĂIESC SI CRED IN ACESTE PRINCIPII SI NU AM SA MA DEZIC DE ELE NICIODATĂ VA ROG MULT SA MI PROTEJAȚI COPIII SI NUMAI DACĂ AVEȚI INFORMAȚII SI DOVEZI CLARE (nu supoziții sau prieteni care dau INFO DESPRE SOȚUL MEU SA LE PUBLICAȚI! VA MULTUMESC ANTICIPAT”, a mai postat Anamaria Prodan Reghecampf pe Instagram.

„Bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna”

Din nou, Anamaria Prodan le trage un perdaf atât bărbaților slabi cât și femeilor care se uită după averea lor, făcându-i să-și trădeze familiile.

„Aceste femei râd de el, căci știți doar că bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna. Este bun cât apasă pe tasta calculatorului să efectueze transferul de bani, după care este nimeni sau este doar o altă gașcă care a fost păcălită. Bărbatul care este recuperat și găsit de familie prin apartamentele sau barurile unde își fac veacul femeile ușoare, bărbatul care bâzîie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i dea atenție măcar pentru o secundă să-i spună cât e de frumos și de bărbat când el știe ce frustrat este”, a mai scris impresara.