Anamaria Prodan toarnă tot și despre o altă amantă. „Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu…”

Anamaria Prodan toarnă tot și despre o altă amantă. „Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu…”
De opt ani se chinuie cu amantele lui Reghecampf, dar abia acum Anamaria Prodan își pune sufletul pe tavă.

Anamaria Prodan a recunoscut pentru prima dată că, deși știa de amantele antrenorului Craiovei, a preferat să-l apere. A crezut că-și va salva căsnicia.

Anamaria Prodan toarnă tot și despre o altă amantă. „Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu…”

Când l-a ales pe Laurențiu Reghecampf să-I fie alături și la bine și la rău, Anamaria Prodan a crezut în el. Atât de mult încât a făcut tot ce i-a stat în putință ca nimic să nu-l atingă. Numai că de opt ani, impresara trăiește un coșmar, iar relația pe care a oficializat-o cu Corina Caciuc i-a pus capac. Și atunci de ce a închis ochii și a preferat să fie nefericită lângă un bărbat care a înșelat-o la fiecare colț de stradă? Doar pentru că vroia ca băiatul lor să nu sufere? Să-l vadă mereu ca pe un exemplu?

Reghecampf nu-i de capul lui. Anamaria Prodan spune clar: „Nu am bărbat de lăsat”

„Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii”

„Am tăcut din gură și am învățat, trăind printre bărbați, că pe bărbați trebuie să-i iei așa cu ușurelul și să-i faci să se simtă importanți, șefi! I-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta „spirituală”. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, că să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…”, a povestit afacerista.

„Dă like-uri la stewardese”

Un vechi proverb spune că năravul din fire, n-are lecuire. Se pare că i se potrivește cel mai bine lui Reghecampf care nici acum nu pare că s-a oprit la o singură femeie. Nu de altceva, dar Anamaria a văzut cum… dă like-uri la stewardese.  „I-am spus așa: „Băi, prietene… Eu încă te apăr, pentru că ești tatăl copilului meu și trebuie să rămâi în ochii copilului meu!”. În același timp îl sunam și îi ziceam: „Prietene, vezi că te duci în cap.

Vezi că ești deja cu apa la gură și nici noi nu mai întindem mână după tine, că ne-am plictisit”. Ăsta de 8 ani de zile îi dădea ăsteia bani, îi deschidea alteia salon. Păi, ce fel de bărbat ești tu? Trebuia să fii intangibil, matrița bărbatului perfect, cum te-am construit eu. Dacă nu îți făceam imaginea asta, nimeni nu dădea doi lei pe tine. Gigi Becali a anunțat la televizor că avea relație cu alta. Acum mă uit în ziare și sunt stupefiată. Dă like-uri la stewardese!”, s-a destăinuit impresara.

Anamaria știa că i-a deschis un salon unei alte amante

Dar Reghe nu doar a înșelat-o, dar a cheltuit sume imense cu femeile, iar unei alte amante, vestita Florentina Raiciuc, i-a deschis și un salon.

„Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a recunoscut fiica Ionelei Prodan, potrivit RomâniaTV.

Sursă foto: libertatea