Când vine vorba de postări din care lumea trebuie să știe ce fac „devele” cum simpatic le-a numit Alex Bodi, acestea postează mâncare. Arată ce deosebit mănâncă, ce feluri alese, dar, mai ales, arată cât de „mult” mănâncă. Adică mese îmbelșugate. Orice ar face, tot la mâncare ajung. Salate, pizza, deserturi colorate, fel și fel de feluri, cu carne și fără, cu brânză și așa mai departe, toate acestea le-am putut admira în postările Biancăi Drăgușanu în ultimele zile. Cică secretul e că fac asta când se enervează și vor să arate că rămân subțirele și dacă se îndoapă cu bunătăți cu multe calorii.

Bianca și cartofii prăjiți

Și mai mult decât atât. Am aflat care e una din mâncărurile preferate ale Biancăi Drăgușanu: cartofii prăjiți. La asta a poftit vedeta pe plajă, când a încercat să ceară cartofi cu pătrunjel tocat deasupra, dar nu știa cuvântul în engleză (n.r. – parsley). Așa că a primit cartofi cu mentă.

Și tot pe cartofi pai i s-a „pus pata” în mașină, după una din cinele opulente cu fetele, prietenele ei, când a făcut „escală” la un Mc Donald, ca să o ironizeze, cu aceeași ocazie, subtil, pe noua logodnică a fostului ei soț, Daria Radionova pe care, neobosit, o numește Miss Piggy. Bianca a mâncat cartofii cu toată pofta. S-a pozat și a pus fotografia pe Instagram, ca să o vadă și Daria și Alex, chiar în noaptea de dinaintea descinderii mascaților în vila lui Bodi din Tunari.

În plus, cartofii prăjiți apar deseori în meniul fiicei ei, după cum oricine a putut vedea din InstaStory-urile postate, de-a lungul timpului, de fosta soție a lui Alex Bodi și Victor Slav.

După ce tânjește mult Ramona Gabor

În Dubai, Bianca Drăgușanu s-a văzut cu prietena ei Ramona Gabor. Au luat mesele împreună și au plănuit afaceri. Și aceasta are o relație cu totul specială cu mâncarea.

Dacă Bianca a distribuit pe InstaStory  mese abundente una după alta,  sora Monicăi Gabor a făcut o mărturisire și mai și. „Tot ce îmi doresc e să se  uite și la mine cineva așa cum mă uit eu la mâncare”, scrie aceasta pe Instagram. Are în față tartine înalte cu avocado, ouă poșate, fructe, înghețară, joffre cu ciocolată și fructe etc. Le-a mâncat? Oare pe toate? Nu știm… ea are, totuși o siluetă de invidiat.

Sursa foto: Instagram

Iese din nou soarele deasupra cuplului Brad Pitt și Angelina Jolie?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri