Presa de peste ocean relatează că în ultimele zile Brad Pitt a fost văzut în repetate rânduri mergând acasă la Angelina Jolie și la copii. „A stat aproximativ o oră și jumătate, apoi a ieșit pe o ușă secundară pe care nu o folosește în mod normal”, a scris The Sun, despre una din vizite. Este evident că a vrut ca vizitele să treacă neobservate.  „Cea mai mare dorință a sa este să rezolve majoritatea problemelor în afara sălii de judecată”, a declarat o sursă apropiată, conform Elle.com.

Fostul bodyguard al cuplului are multe povești de spus

Între timp, și în așteptarea unor noi decizii, fosta gardă de corp a cuplului Brangelina a început să vorbească. Iar ceea ce povestește e foarte impresionant.

Mark Billingham, în vârstă de 53 de ani, care a bifat  inclusiv 27 de ani în Serviciul Aerian Special din Marea Britanie (pentru care a fost premiat de Regina Elisabeta în persoană cu  Ordinul Imperiului Britanic) a lucrat ca bodyguard pentru unele dintre cele mai mari vedete britanice și americane, inclusiv pentru actorul Tom Cruise și pentru fotomodelul Kate Moss, înainte de a fi angajat de cuplul de aur de la Hollywood alias Brad Pitt și Angelina Jolie. Amintim și că azi el este vedeta unui reality show australian.

Ce a învățat bodyguardul de la cuplul Pitt- Jolie

În cele 18 luni de „onorabilă slujire”  a cuplului Pitt – Jolie, cei doi erau încă îndrăgostiți. Bodyguardul a văzut multe iar acum are ce povesti. Astfel, el a relatat ziarului australian Day of Woman următoarele: „Cea mai mare teamă a lor a fost că copiii lor ar putea fi răpiți. Totul înseamnă bani”.

„Lucrul cu vedete atât de înalte a fost uimitor. Am învățat multe de la ei, au învățat multe de la mine, iar lucrul minunat despre munca împreună a fost respectul reciproc.

Ei mi-au respectat munca și eu am respectat-o ​​pe a lor și toate acestea au funcționat bine, creând o înțelegere foarte profesională”, a explicat Mark Billingham înainte de a dezvălui că a fost impresionat de „gestionarea timpului” cuplului, întotdeauna atent să mențină un echilibru între „viața lor de familie, munca și numeroasele lor proiecte caritabile”.

Procesul pentru custodia copiilor continuă

Deci, pe scurt, Brad și Angelina s-au despărțit în 2016 după doi ani de căsătorie și zece ani de logodnă și de atunci motivul disputei lor sunt copiii: Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, 12. Practic Brad ar dori o custodie comună, dar Angelina ar fi sceptică cu privire la aceasta și hotărâtă să pretindă custodia exclusivă.

În prezent Pitt este din nou singur după povestea sa de dragoste fugitivă cu modelul german în vârstă de 27 de ani, Nicole Poturalski, și, în ciuda presiunii de pe toate fronturile, se pare că nu este interesat să „reîncălzească supa” cu niciuna dintre cele două foste soții, Jennifer Aniston sau Angelina Jolie.

Sursa foto: Instagram

Ilie Năstase spune că Brigitte Pastramă minte. Denise Rifai l-a tras de limbă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri