Marele nostru campion de tenis, Ilie Năstase a răspuns cu calm, pe îndelete, la întrebările jurnalistei Denise Rifai. A povestit despre tenis, despre prietenia cu Ion Țiriac, despre familie.

Ilie Năstase (74 de ani) spune că relația cu Brigitte Sfăt, actualmente Pastramă, a fost una toxică

Ilie Năstase spune că Brigitte Pastramă minte. Denise Rifai l-a tras de limbă

Brigitte Pastramă a declarat în repetate rânduri că relația cu Ilie Năstase a ajutat-o enorm și că fără acesta, ea nu putea fi omul care este astăzi. S-au certat și s-au împăcat de multe ori, iar căsnicia lor a fost una presărată cu momente care au făcut deliciul celor care i-au urmărit. Cu toate astea, fostul tenismen a evitat să vorbească urât despre fosta lui soție, până acum.

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase spune că Brigitte Sfăt a profitat de el.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase.

Marele campion a dezmințit și că a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu Brigitte, casa să-i rămână ei. ”Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul.  Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie”, a mai spus Ilie Năstase.

„Domnișoarele astea au reality-show-uri. Îi vezi pe Jador, te ador, te adorm, Pastramă, Salam, parizer. Ce-i asta?!”, a răbufnit marele sportiv. El a spus și cum e cu băutura, de care Brigitte îl acuza deseori că face abuz. ”Nu am pus alcool în gură până la 39 de ani. Acum, trebuie să recuperez cumva.”

Ilie Năstase a avut 2.500 de femei?

Marele tenisman a explicat cum de toată planeta știe că a fost un iubăreț și că a avut relații cu 2.500 de femei. Totuși, Ilie Năstase spune că nu e chiar așa. El a povestit că scriitoarea Debbie Beckerman l-a întrebat cu câte femei s-a iubit. El a mărturisit că nu a numărat relațiile, dar a zis o cifră aproximată, 200-300 -400, iar ea a insistat. Trebuia să fie o cifră mare, ca să poată vinde cartea mai bine.”Bine, atunci 2.500”, a spus Ilie Năstase, iar scriitoarea care i-a scris biografia a fost mulțumită. Ca un adevărat domn, la insistențele Denisei Rifai, marele sportiv nu a dat o cifră exactă. A explicat că el era mereu pe drumuri, la turneele de tenis, motiv pentru care relațiile nu au rezistat.


BREAKING NEWS. Alex Bodi, ridicat de mascați! Acuzațiile sunt teribile

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri