Îl mai respectă România pe Ilie Năstase așa cum ar merita? ”Tinerii nu mai respectă bătrânii”, răspunde marele sportiv al României, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Bombardat cu întrebări, poate aflăm și de ce Ilie Năstase și-a vândut vila din Dorobanți unde a locuit 48 de ani. Poate că avea nevoie de bani, poate casa era bânuită, cum zicea actuala soție.

Ilie Năstase, bombardat cu întrebări de Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai are un alt invitat de marcă, Ilie Năstase. Marele nostru sportiv a încărunțit și fuge de presă. A obosit să mai explice ce face cu viața lui, dar a acceptat provocarea jurnalistei de la Kanal D.

„Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?” „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?” „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ati mai căsători?” „Vă doare ca nici unul dintre copiii dumneavoastră nu a facut performanță în tenis?” Sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D, de marți, 10 noiembrie, de la ora 23.15.

Ilie Nastase, 83 de titluri de campion

Astăzi, Ilie Năstase este ”vânat” pentru căsătoriile sale eșuate, despre părerile sale, dar a fost o vreme când toată planeta vorbea la superlativ despre marele nostru sportiv. A fost numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973, și are 83 de titluri câștigate în tenisul mondial. A fost învingător la US Open, Roland Garros, Turneul Campionilor, Cupa Davis, turneul de la Winblendon.

I se spunea Nasty (n.r. neplăcut, răutăcios) din cauza tehnicii sale agresive și comentariilor sale. A fost adulat de românii care l-au văzut jucând, iar femeile erau topite după românul cu plete și temperament vulcanic. Circulă legenda că prin patul lui Nasty ar fi trecut peste 2.000 de femei. Gloria în tenis i-a adus însă faimă și mulți bani.

Ilie Năstase, cinci mariaje

Ilie Năstase a ținut primele pagini ale ziarelor nu numai cu extraordinarele realizari sportive, ci și cu viața sa personală tumultuoasă. Are cinci mariaje la activ, cinci copii și continuă să fie una dintre cele mai suprinzătoare personalități de pe scena publică românească.

Fostul mare tenismen a ajuns la 74 de ani și tocmai s-a căsătorit. A mai fost de patru ori. Prima soţie a fost belgianca Domenique Grazia, cu ea căsătorindu-se pe data de 7 decembrie 1972. Au divorţat 8 ani mai târziu.

În luna septembrie a lui 1984, Năstase și cunoscuta actriță americană, Alexandra King, decid să se căsătorască. Cei doi rezistă împreună 19 ani. Au urmat apoi, Amalia Teodosescu şi Briggite Sfăt.

Ilie Năstase și-a vândut vila unde a locuit 48 de ani

Ilie Năstase și Ioana Simion şi-au unit destinele pe data de 25 aprilie 2019, într-o ceremonie restrânsă, apoi, pe 6 iunie 2020 s-au cununat religios la o mânăstire de lângă Constanța. Frumosul eveniment a avut loc la doar câteva luni după ce Ioana anunțase că divorțează, semn că cei doi sunt extrem de îndrăgostiţi. Naşi le-au fost Ciprian si Ioana Marica. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 30 de ani.

Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, a insistat ca cei doi să locuiască în unul dintre apartamentele achizionate de aceasta de curând în Constanța și Mamaia.

Ilie Năstase a primit în anul 1972 o superbă vilă pe strada Andrei Mureșanu, situată în zona Pieței Dorobanți, pentru meritele deosebite în sport. Nu a vrut să o accepte de la partid, ci a insistat săo cumpere și a cumpărat-o. De atunci, casa a fost renovată, iar sportivul și-a adus primele patru soții să locuiască aici.

Ioana Simion, a cincea soție, a refuzat să stea în vila din Dorobanți pentru că nu s-a simțit confortabil, iar în majoritatea timpului nu făcea altceva decât să se certe cu soțul ei.

Ilie Năstase și-a vândut în mare secret casa de pe Andrei Mureșanu, anul trecut, în luna noiembrie. Ar fi obținut pe imobil nu mai puțin de 500 de mii de euro, iar la scurt timp s-a căsătorit cu Ioana ­Năstase. Gurile rele spuneau că așa și-ar fi convins Nasty iubita să se căsătorească cu el.

Ioana îi spusese că simte o vibrație ciudată, iar certurile erau la ordinea zilei, astfel încât frumoasa brunetă și-a făcut bagajul și a plecat. “Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec, stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând”, spunea Ioana Simion anul trecut.

La scurt timp după plecare Ioanei, Ilie Năstase nu a mai stat nici el prea mult pe gânduri, i-a dat dreptate soţiei sale în privinţa acestor energii ciudate, şi a decis să se mute la Constanţa, oraşul de origine al brunetei. Astfel mutarea s-a produs cu tot cu buletin şi schimbare de domiciliu. Când vine în București, Ilie locuiește într-un apartament în complexul Stejarii, al cărui proprietar este prietenul lui Ion Țiriac.


Frumosul Iurie Darie s-a remarcat în emisiunile de televiziune pentru copii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri