Kim Kardashian a primit dovada supremă de iubire. Noul iubit, însemnat ca vitele la stână

Kim Kardashian a primit dovada supremă de iubire. Noul iubit, însemnat ca vitele la stână
Începând cu data de 2 martie, după un proces care a durat aproape un an, Kim Kardashian este din nou femeie singură. Oficial, ea a divorțat de fostul soț și tată al copiilor ei, rapperul Ye (Kanye West).

Într-un interviu pentru celebra revistă Vogue, vedeta a explicat de ce a decis să pună capăt căsniciei după șapte ani de relație: „Cred că este important să fii sincer cu tine însuți despre ceea ce te face cu adevărat fericit. M-am ales pe mine. Și cred că e în regulă să te alegi pe tine însuți”, a spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian se bucură de noua ei libertate și a primit dovada supremă de iubire din partea noului ei iubit. De ceva timp, bruneta formează un cuplu cu comediantul Pete Davidson. O vreme, tânăra a fost discretă cu privire la această relație, dar, până la urmă a „oficializat-o” cu o fotografie postată pe conturile ei de social-media. Zilele trecute, Kim Kardashian a acceptat să vorbească despre relația ei în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres.

Pete Davidson a apelat la danga ca să-i arate lui Kim cât de mult o iubește

În semn de iubire pentru noua sa parteneră, Pete Davidson a decis să își pună numele ei pe piept. Nu e un tatuaj ca și toate celelalte, iar acesta are peste 100, pe tot corpul. De data aceasta a vrut ceva special chiar dacă asta a însemnat că s-a supus unei adevărate torturi și a îndurat o durere la care probabil foarte puțini oameni s-ar expune benevol. El și-a făcut danga.

Pete Davidson și-a scris numele iubitei sale, Kim Kardashian, în piele, cu fierul roșu. El s-a ars în acrne voie pentru că a vrut o altfel de „cicatrice”. Kim e măgulită de gestul iubitului ei. „Așa fac oamenii tatuați, își tatuează ceea ce se întâmplă în viața lor”, a adăugat ea.

Sâmbăta aceasta,  într-un story pe Instagram, Kim Kardashian a arătat lumii cel de-al doilea tatuaj, de pe claviculă al lui Pete Davidson. și-a scris cu cerneală: „My Girl is a Lawyer” ( n.r. – Iubita mea este avocat), iar acesta este preferatul lui Kardashian. Totodată, este puțin cam prematur să o numești pe Kim avocat, deoarece abia a trecut de exemenul de barou.

Ce este danga sau un tatuaj de branding

Danga sau brandingul este o formă de modificare corporală care, în esență, arde un desen în piele. După vindecare, se transformă într-o cicatrice. Practic, elementul de design încălzit provoacă arsuri de gradul trei și moartea nervilor în zona marcată.

În timp ce tatuajele pot fi îndepărtate prin tratamente cu laser, marcarea este o formă permanentă de modificare corporală. Practica danga e veche de secole. Ea se aplica animalelor și sclavilor, care ajungeau astfel să poarte marca stăpânului.

Sursa foto: Instagram