O vedetă autohtonă s-a pozat dezbrăcată, din față. A făcut-o pentru a arăta cât de fericită e

O vedetă autohtonă s-a pozat dezbrăcată, din față. A făcut-o pentru a arăta cât de fericită e
E una din cele mai frumoase actrițe de la noi, iar acum a decis să se pozeze dezbrăcată. A lăsat puțin loc imaginației.

O vedetă autohtonă s-a pozat dezbrăcată, din față. A făcut asta de bucurie, considerând că lumea trebuie să participe la bucuria ei. Este vorba de Laura Cosoi, una din cele mai frumoase și mai îndrăgite actrițe de la noi. Vedeta, care este însărcinată cu al treilea copil, nu își mai încape în piele de bucurie că, în curând, familia i se va mări.

După șapte ani de relație alături de Smiley, și după alți ani în care a avut nevoie de timp ca să treacă peste despărțire, Laura Cosoi a cunoscut, în sfârșit, fericirea adevărată, alături de soțul ei. Ea și Cosmin Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din 2015 și au deja doi copii, iar de Crăciun au anunțat lumii întregi că se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al treilea.

Blondina are numai vorbe bune despre soțul ei iubit, care e un om, remarcabil, cu credință în Dumnezeu și care mai știe și să facă niște calcule matematice prin care stabilește fix momentul în care adorm fetițele lor.

Laura Cosoi s-a fotografiat dezbrăcată

Mândră de burtica ei, Laura Cosoi calcă acum pe urmele altor vedete care, în aceeași etapă a vieții lor, s-au dezbrăcat de haine și de inhibiții și s-au arătat lumii fix în costumul Evei. Laura s-a fotografiat și ea nud, cu burtica mare la vedere, spre bucuria fanilor ei. „Înflorind” e tot ce a scris vedeta alături de imaginea în care i se văd bine burtica bombată și sânii plini. Într-adevăr, ajunsă la 40 de ani, actrița se simte perfect împlinită.

Vedeta a spus în multe rânduri că își dorește o familie numeroasă. În curând ea va fi mămică de trei fetițe. „Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a spus Laura Cosoi într-o emisiune TV.

Sursa foto: Instagram