Laura Cosoi a povestit ce a impresionat-o la iubitul ei. Asta face în fiecare seară

Laura Cosoi a povestit ce a impresionat-o la iubitul ei. Asta face în fiecare seară
Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, iar despre viața ei amoroasă s-a scris foarte mult. De Crăciun, vedeta a anunțat că își împlinește visul, alături de bărbatul iubit.

Povestea de 7 ani de dragoste cu Smiley e de mult istorie pentru Laura Cosoi. Mai mult, Crăciunul care a trecut a fost unul cu totul deosebit pentru Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean: vedeta a anunțat că așteaptă al treilea copil. Este un vis care a devenit realitate pentru Laura, care mereu a spus că își dorește o familie numeroasă.

Actrița trăiește o superbă poveste de dragoste alături de soțul ei. Alături de el se simte completă și împlinită. Și nu contenește cu lauda.

„Cosmin are atât de multe virtuți! Însă mai presus de toate sunt două, ambele la fel de puternice: credința lui în Dumnezeu și felul în care își prețuiește familia. Cosmin e un om foarte credincios, se roagă în fiecare seară. Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre: că avem în comun iubirea de Dumnezeu. Ceea ce, firește, ne-a apropiat la nivel profund, sufletește și spiri­tual.

Apoi, pe lumea asta, pentru Cosmin nu există ceva mai presus de noi, familia lui! Pentru Cosmin nu există altă viață și altă preocupare de­cât familia: totul este pentru noi! Iubirea, gândurile, grija, munca lui, totul e pentru noi! Pur și simplu, el trăiește pentru noi și se încarcă din viața trăită alături de noi”, a mărturisit blondina, pentru Formula AS.

Laura Cosoi spune ce fac ea și soțiul ei în fiecare seară

Laura Cosoi spune că în relația lor, ea se bazează mai mult pe instinct și pe emoție ca lucrurile să-i iasă bine, în timp ce soțul ei „aplică logica și unele calcule matematice, și rezultatul este la fel de bun”.

Fosta iubită a lui Smiley, timp de șapte ani, a dat și un exemplu. „Când culcăm copiii: Cosmin are o anumită numărătoare și știe exact când copilul a ajuns în stadiul trei de somn și că poate să se oprească din legănat, din spus povești etc. Eu, în schimb, îmi dau seama de momentul când copilul a adormit așa, pur și simplu, din instinct, pentru că sunt mamă.

Neașteptat, fiind un om analitic și lucid, Cosmin e și un om foarte bogat emoțional, foarte cald și iubitor și care știe să-și co­munice pe deplin sentimentele. Pe de altă parte, sun­tem convinși că noi am fost făcuți să fim împreună, să alcătuim o familie, n-avem nicio îndoială că așa ne-a fost scris.

Chiar dacă neam fi împotrivit acestei legături, tot împreună am fi ajuns. Eu și Cosmin ne cunoaștem din 2003, dar mult timp n-am format un cuplu, am fost doar pri­eteni. Apoi, brusc, s-au aliniat stelele, am devenit un cuplu, iar azi, uită-ne, tot împreună, o familie cu doi copii și cu destul de multe reali­zări. Pur și simplu, unele relații sunt destinate să existe și să reziste!”, a mai completat Laura Cosoi, în același interviu.

Sursa foto: Instagram