Laura Cosoi, destăinuiri de suflet. Ce a făcut cu prima fotografie alături de cel care i-a devenit soț

Laura Cosoi, destăinuiri de suflet. Ce a făcut cu prima fotografie alături de cel care i-a devenit soț
Laura Cosoi a dat vestea cea mare, iar toți fanii săi sunt în delir. Și-a îndeplinit încă un vis.

Frumoasa Laura Cosoi și soțul său sunt în extaz. Anunțul vedetei i-a făcut pe toți fericiți.

Laura Cosoi, destăinuiri de suflet. Ce a făcut cu prima fotografie alături de cel care i-a devenit soț

Crăciunul acesta este unul cu totul deosebit pentru Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean. Vedeta a postat pe contul său de socializare imagini emoționante și un mesaj de suflet. Blonda așteaptă al treilea copil. Este un vis care a devenit realitate pentru Laura, care mereu a spus că își dorește o familie numeroasă.

”Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun. Cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere!”, a spus Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Fetiță sau băiețel?

Și pentru că toți cei care o iubesc voiau să știe ce va aduce barza, Laura le-a explicat fanilor că urmează să se nască o fetiță. ”În acest moment, brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare. Căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a mai scris Laura Cosoi pe Instagram.

9 ani de iubire

Laura și Cosmin au împlinit anul acesta nouă ani de când trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a povestit că s-au cunoscut într-un restaurant, dar la început nu și-au vorbit. „Mai întâi ne-am văzut la un restaurant, dar nu ne-am vorbit. Apoi ne-am întâlnit la munte, unde o persoană dintre prietenii mei ştia pe cineva dintre prietenii lui.

Aşa ne-am cunoscut. Şi acum avem în telefon prima poză împreună, cea pe care am făcut-o atunci. Bine, atunci nu erau telefoane. Dar am scanat-o şi o avem. A fost spontan. Apoi am fost prieteni, deci amici. Uneori vorbeam mai mult, alteori mai puţin. Amândoi am avut relaţii lungi” s-a destăinuit blonda.

Sursă foto: instagram