Exclusiv. Fotografie senzațională! Uite cum arată Alina Vidican, fosta doamnă Borcea! S-a mutat în SUA imediat după divorț și s-a recăsătorit

Exclusiv. Fotografie senzațională! Uite cum arată Alina Vidican, fosta doamnă Borcea! S-a mutat în SUA imediat după divorț și s-a recăsătorit
Alina Vidican rămâne o enigmă a lumii mondene, din care mulți au tras unele lecții de viață. Soarta ei a fost, pe alocuri, trasă la indigo cu cea a Anei Prodan. Și-a despărțit alesul de soție și apoi a fost, la rândul ei, despărțită de amantă. Ce s-a ales de Alina Vidican, aflați de la noi!

Alina Vidican s-a cuplat cu Cristian Borcea pe când ea era doar o puștoaică, iar el era căsătorit cu prima lui soție, Mihaela Borcea. Aveau deja trei copii împreună când Alina a intrat în viața afaceristului.

Mihaela și Cristian Borcea, despărțiți de Alina Vidican

Borcea și-a lăsat nevasta și a luat-o de la capăt cu Alina. Au făcut o nuntă ca-n povești și au fost binecuvântați cu doi copii – un băiat și o fetiță. Totul părea roz, până când Alina a aflat că soțul ei, pe care îl iubea ca pe ochii din cap, o înșela chiar cu fina lor, Valentina Pelinel.

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost cununați de Cristian Borcea

Pelinel era și ea căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. Și mai trist este că Boureanu a mai fost părăsit în trecut, de prima sa soție, tot după un amantlâc cu nașul de cununie.

Așadar, în cuplurile Pelinel-Boureanu și Vidican-Borcea istoria se repeta într-un mod fantastic. Nici în scenariile Hollywoodiene nu s-a mai întâlnit o astfel de încrengătură.

Milionarul o înșela pe Alina cu fina lor, Valentina Pelinel. Cele două cupluri mergeau în vacanțe împreună. Pelinel l-a făcut tată pe Borcea încă de când acesta se afla în închisoare.

Cu inima frântă și cu conturile goale, Alina a acceptat să se mute în SUA

Cristi Borcea a căzut de acord cu Alina Vidican ca aceasta să se mute, împreună cu copiii lor, în Florida, SUA. Acolo, Borcea deține mai multe afaceri și i-a spus fostei neveste că dacă vrea bani, trebuie să muncească. Alina a rămas să gestioneze restaurantul milionarului, având la dispoziție un apartament în Miamii și o pensie alimentară decentă.

Între timp, Borcea a redevenit tată de încă trei ori, alături de Valentina Pelinel.

Vidican s-a recăsătorit cu un milionar

Uluitor sau nu, Alina Vidican a reușit să se redreseze – poate chiar mai bine! Ea s-a căsătorit, la 37 de ani, cu milionarul Claude Senhoreti. Nunta care a avut loc în vara acestui an a fost fastuasă, multt peste cea cu Borcea. Alina a purtat trei rochii de mireasă, diamante și a primit cadou bolizi de lux. La nunta ei au venit cei mai puternici oameni ai lumii, în special din lumea curselor de Formula 1.

Cine este soțul ei

Brazilianul Claude Senhoreti este pilot de curse și fondatorul mai multor companii de succes. Soțul Alinei are și el doi copii dintr-o relație anterioară.

„Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a dezvăluit Claude.

Alina a primit cadou de nuntă un Lamborghini, dar și niște decarații de dragoste superbe din partea soțului său. Acesta a scris pe Instagram că e femeia vieții lui.

Alina se ascunde de presă

Fosta doamnă Borcea a ales să nu mai apară în centrul atenției, ba chiar să stea ascunsă de ochii presei. Ea și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale, a refuzat să acorde orice fel de declarație publică și roagă insistent toți apropiații să nu posteze poze cu ea în mediul online.

Toți i-au respectat dorința, inclusiv mama și fratele ei.

Așa arată Alina Vidican acum!

Mai puțin soțul ei, Claude, care a publicat în urmă cu puțin timp o fotografie cu frumoasa lui nevastă. A modificat-o, ca să para un fel de desen, dar e clar că și lui îi e greu să nu arate lumii pe ce femeie superbă a pus mâna!