Cristian Boureanu (48 de ani) a devenit cunoscut de tânăr, de când a intrat în politică. Tânăr, arătos și cu vorbele la el. S-a căsătorit în 2007 cu Valentina Pelinel și s-au iubit discret, departe de ochii curioșilor. Au decis să divorțeze de comun acord, fără să facă scandal, în 2014. Cam tot de atunci, fostul politician a fost văzut alături de o fetișcană de 18 ani, Laura Dincă.

Cristian Boureanu își ”educa” fiica adolescentă, Ioana, pe care o târa de păr pe stradă

Cristian Boureanu, din nou singur

Cristian Boureanu s-a retras din politică din 2012 și, de atunci, a atras atenția prin gesturi de neînțeles. După ce relația sa cu Valentina Pelinel s-a destrămat, a fost văzut alături de o fetișcană de 18 ani, Laura Dincă. A speriat-o în 2017, când a lovit un polițist care i-a cerut să se identifice, în cadrul unui control rutier de rutină. I-a mai dat palpitații și când își ”educa” fiica adolescentă, Ioana, pe care o târa de păr pe stradă. A explicat atunci că nu s-a căsătorit cu Laura pentru că avea probleme cu justiția.

Iată că acum s-a despărțit de Laura Dincă, după șase ani de relație. Ruptura a fost confirmată de omul de afaceri.

Cei doi s-au cunoscut în 2015, după ce Boureanu a divorțat de Valentina Pelinel. În 2018 s-au logodit și plănuiau să aibă copii.

”După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora. A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a spus Cristian Boureanu pentru Antena Stars.

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă, după șase ani de relație

Monica Tatoiu știe adevărul

Monica Tatoiu, bună prietenă cu Cristian Boureanu, a vorbit despre motivul pentru care cei doi nu au mai ajuns în fața altarului.

”Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Rămâne prietenia bazată pe valori comune. Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, el și Laura se căsătoreau demult”, a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.


Carla Bruni, acuzată de presa internațională. „Arată precum o maimuță”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp