Fosta Primă doamnă a Franței i-a șocat pe toți. S-a transformat complet.

Carla Bruni, acuzată de presa internațională. „Arată precum o maimuță”

E de necrezut cum poate să arate acum fosta Primă doamnă a Franței, Carla Bruni. Una dintre cele mai frumoase femei și-a desfigurat fața de la atâtea operații estetice. Mai mult, presa internațională spune că a exagerat mult și cu botoxul. Potrivit programmetv.net, aceasta nu mai are nici măcar zâmbetul de odinioară, cu care a fermecat.

“Nu mai seamănă deloc cu femeia care s-a căsătorit cu Sarkozy”

“Carla Bruni este de nerecunoscut si nu mai seamănă deloc cu femeia care s-a căsătorit cu Sarkozy. Arată extrem de obosită și se pare că încearcă din răsputeri să fie tânără. Folosește mult prea mult botox și asta o face să arate precum o maimuță. Se pare că a vrut sa scape de riduri, dar rezultatul nu este unul natural.

Majoritatea celebrităților apelează la chirurgie estetică. Toate vedetele au acum obraji proeminenți și ochi de pisică. Ele încearcă să recreeze versiunea tânără a lor și chiar dacă au 50 de ani, vor să arate ca la 25”, a afirmat un dermatolog american.

Carla Bruni spune că vinovat este un dezechilibru hormonal

Chiar dacă presa internațională e de părere că Bruni a devenit dependentă de operațiile estetice, ea susține că nu e deloc adevărat. Pentru că singura intervenție avută a fost una la nas, când avea 16 ani. ”Am avut o intervenție chirurgicală estetică la nas, când aveam 16 ani, și atât ”, a declarat fostul supermodel. Pe de altă parte, susține că un dezechilibru hormonal i-a schimbat înfățișarea. Carla Bruni are acum 53 de ani și, chiar dacă fața nu mai e ca altădată, aceasta are un trup de invidiat.

”Este același dezechilibru ca și în adolescență. Evoluția hormonilor care provoacă o mare fragilitate fizică și emoțională. Și apoi, mă simt incomod cu ridurile. Dar întotdeauna este mai bine să îmbătrânești decât să ai o față ciudată (…) În prezent, am un moment de nedumerire în comparație cu vârsta mea. Sufăr și am o fantezie tinerească. Când aveam 20 de ani, fizicul meu era al meu. Astăzi, el scapă de mine. Secretul meu este gimnastica, fără fumat, fără băut și fără exces”, a afirmat Carla Bruni.

Sursă foto: redactia

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp