Dolly Parton, despre motivul pentru care e mereu zâmbitoare: „E de la Botox”

Dolly Parton, despre motivul pentru care e mereu zâmbitoare: „E de la Botox”
Întrebată care este motivul pentru care e mereu zâmbitoare și veselă, Dolly Parton a dat un răspuns care a stârnit hohote de râs.

Dolly Parton este o adevărată legendă a muzicii americane country. Pe lângă vocea și talentul ei, care sunt inconfundabile, vedeta dă dovadă și de o energie și un fizic de invidiat, la cei 75 de ani ai săi. Într-o discuție recentă, artista a dezvăluit că este întrebată mereu de motivul pentru care e mereu zâmbitoare. Răspunsul ei a fost pe măsură și a stârnit râsete generale. 

Dolly Parton a apărut virtual la un eveniment despre sănătatea mintală și a interpretat piesa ei, „Light of a Clear Blue Morning”, dar a și vorbit despre stigmatul legat de bolile mintale. Înainte de spectacol, Parton a explicat ce a condus la compunerea piesei „Light of a Clear Blue Morning”, amintindu-și că se simțea anxioasă în timp ce căuta să facă o mișcare în cariera sa, atât de mult încât „nu putea mânca, nu putea dormi, nu putea gândi cum trebuie”

„Dar, prin multă rugăciune și sprijinul prietenilor, am rămas în cele din urmă fermă și m-am îndepărtat de aceste senzații”, a spus ea.

Dolly Parton a dezvăluit motivul pentru care e mereu zâmbitoare. De vină e botoxul 

Cântăreața a povestit că oamenii sunt mereu surprinși să o vadă veselă și zâmbitoare, fără nicio grijă. Glumind, Parton a spus că de vină e botoxul, sugerând practic că acesta i-a blocat fața în poziția zâmbitoare. „Mi se spune adesea că arăt atât de fericită, dar ca să fiu sinceră – e de la botox”, a glumit Parton. ”Ei bine, nu tot timpul, dar câteodată, oricum”, a adăugat aceasta. 

„Dar, serios, cu toții trăim momente de anxietate sau depresie la un moment dat sau altul”, a continuat ea, „și cred că acele momente sunt cele care ne definesc în cele din urmă”, a încheiat Dolly Parton.

Foto: Facebook

Progresele în medicină continuă. O frunză de spanac a fost transformată în țesut cardiac uman

Recomandarile noastre