Credeați că o va întrece cineva pe Dăncilă? Atenție la ce explicație dă șefa de Brăila pentru pirueta făcută în fața militarilor!

Credeați că o va întrece cineva pe Dăncilă? Atenție la ce explicație dă șefa de Brăila pentru pirueta făcută în fața militarilor!
Simona Drăghincescu a fost numită în funcția de subprefect al județului Brăila în luna iulie de către Ludovic Orban. Ulterior în luna august, după retragerea persoanei care ocupa funcția de prefect, Draghincescu a fost avansată și a preluat toate atribuțiile specifice.

Ieri, prefecta județului Brăila a făcut subiect de presă după ce a comis o gafă monumentală în timpul paradei pentru Ziua Națională a României organizată în Brăila. Când a salutat Garda de Onoare, în loc de formalitățile tradiționale așteptate, Simona Drăghincescu a făcut ceva ce semănă mai mult a piruetă demnă de un spectacol de patinaj artistic. S-a rotit de 2 ori pe loc în fața soldaților, înainte de a pleca. 

Talentata prefectă a lăsat și un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie: „Sărbătorim astăzi împreună Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății. Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. 1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice”, a scris reprezentanta lui Ludovic Orban în teritoriu pe rețeaua de socializare. 

“Sunt foarte inteligentă dar nu chiar atât de inteligentă”

Evident că momentul piruetei de la paradă a devenit viral, dar lucrurile nu s-au oprit aici. Ulterior, citind știrile de presă și văzând cum au luat foc rețelele de socializare, Drăghincescu a simțit astăzi nevoia să vină cu o explicație pertinentă. Doamna s-a scuzat, spunând că nu este atât de inteligentă încât să priceapă în 2 minute ce are de făcut: “Asta se întâmplă când pui civilii să facă,   FĂRĂ exercițiu, ceva specific  militar… după cum se vede, mi-a „ieșit” onorabila piruetă, dar vă promit că anul viitor ceremonia va fi PERFECTĂ. LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! 

PS: cred că specialistul care mi a explicat cu 2 min înainte de ceremonie ce am de făcut m-a supraestimat, sunt foarte inteligentă dar nu chiar  atât de inteligentă încât să pricep așa ceva numai din 2 cuvinte, prima dată în viața mea. Dacă am greșit vă rog să mă iertați, n-o să se mai întâmple. PROMIT!”, a scris prefecta pe Facebook.

Au fost numeroase comentarii pe internet care o comparau pe reprezentanta PNL la Brăila cu Viorica Dăncilă a PSD. Ne permitem să o sfătuim că, la anul, chiar daca va învăța pașii de salut, să nu se mai bage. Imagina din acest an o va urmări, iar efectul la public va fi același.

Primele poze cu cei care au luat monolitul din America. Enigma persistă și în România. Nu se știe cine a pus monoliții, nici cine i-a ridicat