Crimă sinistră în Germania din cauza unui certificat de vaccinare fals

Crimă sinistră în Germania din cauza unui certificat de vaccinare fals
O crimă  sinistră s-a petrecut  în Germania: un bărbat și-a ucis nevasta, copiii, apoi s-a sinucis. Iar motivul e de-a dreptul halucinant.

Sâmbătă, poliția a găsit doi adulți, ambii în vârstă de 40 de ani, și trei copii de patru, opt și zece ani, morți din cauza rănilor provocate de gloanțe în casa familiei din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. S-a stabilit, în primă fază, că adulții erau părinții celor trei copii. Ulterior, oamenii legii au stabilit și cum au ajuns cu toții morți. Bărbatul este cel care și-a împușcat familia, apoi s-a sinucis.

Gestul extrem al bărbatului a fost făcut de teamă  că se va afla că a falsificat un certificat de vaccinare. El se temea că îi vor fi luați copiii atunci când falsul va fi descoperit, a declarat marți un procuror german, transmite Reuters. Prin urmare, înainte să recurgă la teribilul gest de a-și ucide întreaga familie și de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a scris un bilet de adio.

Ce a scris criminalul în biletul de adio

În bilet scrie că a declarat că a falsificat un certificat de vaccinare pentru soția sa. Angajatorul ei a aflat și urma să anunțe autoritățile. Bărbatul se temea că  vor fi arestați și el, și soția sa, caz în care își vor pierde copiii care ar fi urmat să fie preluați de autoritățile de protecție a minorilor, a declarat procurorul Gernot Bantleon pentru Reuters. Poliția a fost chemată la casă după ce niște martori care au văzut cadavrele în casă.

Nemții introduc vaccinarea obligatorie pentru anumite locuri de muncă

Germania a înăsprit restricțiile pentru a încerca să oprească un al patrulea val al pandemiei de Covid-19. Începând de luna trecută, angajații au fost obligați să demonstreze că sunt vaccinați, trecuți prin boală sau să prezinte rezultatul negativ al unui test Covid -19.

Mai mult, de săptămâna trecută, autoritățile germane au interzis accesul persoanelor nevaccinate în toate afacerile, cu excepția celor esențiale, cum ar fi magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile. De asemenea, Germania intenționează să facă vaccinarea obligatorie pentru anumite locuri de muncă.