După o pauză de peste șapte ani, Crina Abrudan revine pe micile ecrane. Ultima ei apariție televizată a fost la pupitrul știrilor sportive ale Antenei 1, în anul 2013. Soția fotbalistului Gabi Popescu revine la activitatea la care se pricepe cel mai bine: prezentarea știrilor sportive. 

Crina Abrudan va prezenta știrile pe postul Prima TV, post care se află în plină reconstrucție, după ce a fost preluat de Look TV. Ea va prezenta edițiile de weekend ale știrilor sportive. Coleg îi va fi fostul rugbyst Florin Căruceru, care va ocupa pupitrul în cursul săptămânii.

Crina Abrudan va fi colegă cu Selly la Prima TV

Postul Prima TV a fost în centrul atenției de 1 decembrie, obținând unul dintre cele mai mari ratinguri din ultimi ani. Motivul: Selly a lansat emisiunea ”Selly Show” atât pe Youtube, dar și pe Prima TV. Chiar dacă fac parte din generații diferite, Crina Abrudan și Selly au un singur scop: creșterea ratingului și readucerea postului TV în primele 4 televiziuni rin România.

În ultima perioadă, Crina Abrudan s-a remarcat prin o serie de pictoriale sexy, dar și prin munca de influencer, promovând diferite produse pe pagina sa de Instagram. A apărut și la diferite posturi TV ca invitat, parcă plânuindu-și revenirea la TV. Crina Abrudan este așteptată să înceapă munca la Prima TV în weekend-ul 11 – 13 decembrie.

Ce activități mai desfășoară Crina Abrudan 

Crina Abrudan a debutat în presă la un post radio, unde a lucrat ca reporter de teren. După o perioadă ea a ajuns să prezinte știrile sportive de la Antena 1, acolo unde s-a și remarcat, de altfel. Din 2013 a plecat de la Antena 1 și s-a dedicat antreprenoriatului, dar și domeniului de design interior. Blondina își cumpărase un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti și un spațiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă. Din păcate, pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap, fiind nevoită să închidă spațiul respectiv.

În viața privată, Crina este o femeie împlinită. De zece ani formează un cuplu cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, iar în vara lui 2017, cei doi s-au cununat religios. Naşii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia.

Sursa: stiridirecte.ro

Câte milioane cheltuie Kim Kardashian pe cadourile de Crăciun? Ce i-a luat lui Kanye și copiilor?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp