Cristi Borcea a împlinit 53 de ani. Iată ce cadou a primit milionarul

Cristi Borcea a împlinit 53 de ani. Iată ce cadou a primit milionarul
Cristi Borcea e cel mai fericit bărbat din lume. Are lângă el o femeie frumoasă care-l adoră și cei mai buni copii.

Cu câteva zile în urmă, Cristi Borcea a fost aniversat de familie. Valentina n-a ratat ocazia să-i spună, pentru a nu știu câta oară, ce înseamnă pentru ea.

Soția mult iubitoare, Valentina Pelinel, a postat o fotografie cu ea și Cristi Borcea, alături de care a pus și o declarație de dragoste. Ca să știe toată lumea că poveste de dragoste ca a ei, rar mai întâlnești. “La Mulți Ani, soțul meu!

Dacă iubești pe cineva cu adevărat, vrei sa împarți totul cu acel om. Timp. Sentimente. Bucurii. Totul. Știi că îți va fi întotdeauna alături și că te va susține atât la bine cât și la rău. Despre asta e iubirea. Despre reciprocitate. Despre susținere”, au fost cuvintele fostului fotomodel.

Un tort nemaiîntâlnit

De asemenea, Valentina a postat și o poză de familie, în care apare alături de Borcea, pe care-l sărută cu foc și cei trei copii ai lor. Dacă băiatul a preferat să stea între mami și tati, fetițele s-au gândit că cel mai bine le stă cocoțate pe masă, bucuroase că e încă odată petrecere în casă.

La loc de cinste se află tortul pe care afaceristul l-a primit. Fostul fotomodel s-a gândit ca anul acesta să-i comande ceva cu totul și cu totul inedit. E vorba de un tort în care apare Borcea în biroul său, așezat pe un scaun de șef și îmbrăcat, așa cum îi place cel mai mult, într-un costum elegant.

Cofetarul a fost atent la absolut toate detaliile, așa că nu lipsește nici biroul, cu toate detaliile necesare, dar și un laptop, covor și o plantă ornamentală. E lesne de înțeles că Borcea s-a bucurat enorm când a văzut o asemenea operă de artă. După atâtea căsătorii care n-au sfârșit bine, iată că Borcea a tras lozul cel câștigător alături de Valentina.

Recomandarile noastre