Valentina Pelinel se luptă cu cel mai rușinos secret din trecutul ei. Din păcate, nici Borcea nu o poate ajuta

Valentina Pelinel se luptă cu cel mai rușinos secret din trecutul ei. Din păcate, nici Borcea nu o poate ajuta
Fiecare vară și fiecare toamnă aduc momente tensionate în sufletul Valentinei Pelinel. Mai ales că acum e și ea mamă și va trebui să dea explicații, cândva, pentru cel mai rușinos secret din trecutul ei.

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, nu și-a dat BAC-ul nici până în ziua de azi, la 41 de ani.  Chiar dacă a intrat la liceu cu o notă foarte bună, blonda nu și-a dat BAC-ul pentru că, spune ea,  „a decis să plece din țară, pentru a se dedica unei cariere de model”.

Anii au trecut, iar ea nu s-a mai reîntors pe băncile școlii pentru a-și lua această importantă diplomă și nici pentru a urma cursurile unei facultăți.

„În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Valentina Pelinel.

Nici Borcea nu e mai breaz, iată ce studii are milionarul

Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, povestea cu câțiva ani în urmă Gică Maftei, directorul liceului din Fierbinţi.

Examenul de Bacalaureat a reușit să-l promoveze abia la 26 de ani, când era deja director de marketing la Dinamo. Ulterior, fostul acționar majoritar al câinilor roșii s-a pus „cu burta pe carte” și a absolvit cursurile Facultății de Inginerie și Management a Universităţii private Bioterra.

Cristi Borcea a luat Bacul la 26 de ani

„Mă întâlnesc cu Borcea şi îmi spune: ”Ştiţi, doamna Silvia, eu am făcut şi facultate!”. L-am întrebat: ”Ce facultate?”. Nici nu ştia cum se numeşte.

Cristi Borcea, alături de colegii de liceu
Cristi Borcea, alături de colegii de liceu

Şi îi spun: ”Nu te duci şi tu la examene?”. Mi-a zis: ”E, doamna Silvia, ce să mă duc, trimit carnetul cu caşcavalul în el şi la revedere””, a povestit Silvia Dinu, regretata parteneră de viață a lui Cornel Dinu, într-un interviu acordat în 2011.

Foto: Facebook / Arhivă personală Cristi Borcea

Recomandarile noastre