Cum și-a dat seama Valentina Pelinel că Borcea este sufletul ei pereche

Cum și-a dat seama Valentina Pelinel că Borcea este sufletul ei pereche
Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt de nedespărțit și au dovedit, de-a lungul timpului că problemele i-au apropiat mai mult.

Când a văzut-o prima dată pe Valentina Pelinel a știut că e femeia vieții sale. Și s-a dovedit că a avut dreptate.

Cum și-a dat seama Valentina Pelinel că Borcea este sufletul ei pereche. Ce tabieturi au cei doi

De când și-au jurat iubire pentru toată viața, în anul 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea încearcă zi de zi să trăiască fericiți, departe de lumea dezlănțuită, bucurându-se de cei trei copii pe care îi au împreună. Recent, blonda a făcut dezvăluiri de suflet din căsnicia cu omul de afaceri, afirmând că el este sufletul său pereche.

„Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă.

 

Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ego.

Ce fac îndrăgostiții în fiecare zi

Pe de altă parte, Valentina a vorbit și de lucrurile pe care le face alături de Cristi Borcea, de la care cei doi nu se abat niciodată.„Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm.

Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru”, a mai spus celebra blondă.