Cristi Boureanu și visul premonitoriu. Cum i s-a arătat Cristi Borcea în timp ce era căsătorit cu Pelinel

Cristi Boureanu și visul premonitoriu. Cum i s-a arătat Cristi Borcea în timp ce era căsătorit cu Pelinel
Și a doua soție a lui Cristian Boureanu l-a părăsit tot pentru nașul de cununie. Șapte ani a durat relația lor și nu s-a încheiat în cele mai bune condiții. După două mariaje ratete, fostul politician nu mai vrea să audă de căsătorie.

Cristian Boureanu, care a crezut că și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Valentina Pelinel, a ajuns să fie înșelat de aceasta, după cununie, tot cu nașul ales. Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți din 2007 până în 2014, când s-a aflat că fostul model se iubea, de fapt, cu Cristi Borcea, nașul de cununie al cuplului, căsătorit la vremea respectivă cu Alina Vidican. Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit ulterior, după ce fostul acționar al clubului Dinamo a ieșit din închisoare. Acum au împreună un băiețel și două fetițe gemene.

Întâlnirea din Miami: „Vezi că ăsta vrea să te…”

În podcastul lui Cătălin Măruță, unde fostul politician a fost invitat în luna iunie, a povestit că, totuși, a avut un semnal. „Eu cu Cristi Borcea ne-am întâlnit întâmplător. Eram pe plajă în Miami, a venit iubita lui de atunci, m-a văzut, am stat la masă și eu am decis să plec în Puerto Rico, cu Valentina. A vrut să vină și el. Eu atunci țin minte că i-am zis Valentinei:

Vezi că ăsta vrea să te… și nevasta lui se dă la mine. Ea mi-a zis că nu există. Cristi nu e neapărat frumos, dar spune mereu ce vrea să audă femeia, eu nu fac niciodată asta. N-am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că, undeva prin 2011, ei au început să aibă o relație”, a povestit Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu a avut viziunea infidelității soției, în vis

În fața lui Denise Rifai, Cristian Boureanu și-a deschis sufletul și pe acest subiect dureros. Culmea, el nu a aflat decât târziu despre relația dintre nevasta sa și nașul lor. Spre deosebire de primul său naș de cununie, al doilea nu s-a grăbit să îl anunțe că o iubea cu pasiune pe fina sa.

„Nu am știut de Valentina și Cristi Borcea, dar, într-o noapte, m-am trezit plângând pentru că o visasem cu Borcea. Am ținut ascuns acest subiect o perioadă, până după ce m-am despărțit de Valentina în 2013, crezând că pate se repară ceva din partea mea. Și abia prin 2014, pe la sfârșitul lui februarie am aflat, și am anunțat când am divorțat. Cel puțin față de Valentina nu am avut nici un sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înșelat, până ulterior. Iar ulterior, eram un om liber, în 2014 nu mai eram politician, nu mi-a mai păsat”, a mărturisit Cristian Boureanu.