Cristian Boureanu a condus beat și a rănit un bărbat, iar acum judecătorii i-au dat pedeapsa

Cristian Boureanu a condus beat și a rănit un bărbat, iar acum judecătorii i-au dat pedeapsa
În 2017, Cristian Boureanu a făcut un accident pe plaja din Mamaia, care acum îl va costa scump.

Prins sub aburii alcoolului, Cristian Boureanu a făcut un gest necugetat în anul 2017. Acum tace și face ce spune legea.

Cristian Boureanu va avea o vară grea. A greșit și acum va plăti. Iar suma e imensă

Cu câțiva ani în urmă, beat fiind, Cristian Boureanu s-a dat mare și a furat un ATV de pe plaja din Mamaia, apoi a început să se plimbe. N-a durat decât puțin și s-a răsturnat, rănind un bărbat, în timp ce vehiculul s-a făcut praf. O firmă de asigură care a plătit despăgubirile, în valoare de aproape 60.000 de lei, i-a deschis proces, iar recent, judecătorii au dat verdictul. Fostul politician va trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 63.000 de lei.

Se poate face apel în termen de 30 de zile

„Admite în parte cererea de chemare în judecată. Obligă pârâtul să plătească reclamantei următoarele sume. 60.222,97 lei, reprezentând despăgubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata. Dar și contravaloare dobândă legala penalizatoare aplicabilă în raporturile civile, calculată de la data scadenței de 26.11.2019 și până la data plății despăgubirii.

Respinge ca neîntemeiată cererea privind cheltuielile de executare silita. Obligă pârâtul să plătească reclamantei cheltuielile de judecată constând în taxă judiciară de timbru (2309,46 lei + 562,82 lei). Respinge ca neîntemeiată cererea privind cheltuielile de judecată constând în diferența taxă judiciară de timbru (148,71 lei).

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la data comunicării. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunțată, astăzi, 21.07.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, a decis instanța.

Ce s-a decis în prima fază

„Obligă societatea pârâtă să-i plătească reclamantului următoarele sume de bani: 1) 7631.40 lei, reprezentând despăgubiri pentru acoperirea prejudiciului material suferit în urma accidentului rutier produs la data de 01.05.2017, din vina intervenientului forţat;

2) 50000 de lei, reprezentând despăgubiri pentru acoperirea prejudiciilor morale suferite în urma accidentului rutier produs la data de 01.05.2017, din vina intervenientului forţat (Cristian Boureanu – n.r.); 3) 2591.57 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, a fost decizia instanței, în primă fază.