Cristina Belciu clarifică odată pentru totdeauna ce nu a funcționat între ea și Cristian Boureanu

Cristina Belciu clarifică odată pentru totdeauna ce nu a funcționat între ea și Cristian Boureanu
Când l-a văzut pe Cristian Boureanu s-a gândit că ar putea fi bărbatul perfect pentru ea. Dar n-a fost să fie, așa că fostul politician și Cristina Belciu au ales să meargă pe drumuri diferite.

Au trecut câteva luni de când Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu. Care e motivul real pentru care s-au despărțit

Cristina Belciu clarifică odată pentru totdeauna ce nu a funcționat între ea și Cristian Boureanu

Povestea de dragoste dintre Cristian Boureanu și Cristina Belciu a ajuns la final, dar tânără continuă să-l ridice în slăvi pe fostul politician. Într-un interviu pentru Cancan, ea a explicat tot ce se ascunde în spatele acestei despărțiri. Ea susține că relația s-a rupt ca urmare a faptului că amândoi au personalități puternice și, pur și simplu, nu a existat compatibilitate.

De asemenea, a povestit și de prima sa relație, cu un tânăr pe nume Andrei și recunoaște că a suferit enorm când totul s-a rupt, însă el a reprezentat totul pentru ea.

„Atitudinea mea este conturată și de el, modul de a mă comporta, eleganța”

„Andrei este, după bărbații din familia mea, cel mai special pe care l-am cunoscut, nu am ce să-i reproșez. Efectiv, îi datorez foarte multe. Atitudinea mea este conturată și de el, modul de a mă comporta, eleganța. Și când ne-am despărțit, deși a fost ceva de comun acord, pentru că lucrurile nu mai funcționau, mi-a zis cel mai frumos lucru pe care l-am auzit vreodată. Mi-a zis: «Cristina, ține minte, toate fetele vor să fie ca tine, tu să nu fii ca celelalte fete!»

Și asta e ceva pe care o să ma axez întotdeauna. S-ar putea să fi fost «rebound» (n.r. – relația cu Boureanu), pentru că a fost totul foarte rapid. Cumva, n-am avut timp să mă vindec foarte mult după ce a însemnat Andrei, m-am îndrăgostit de Cristi, că toată lumea știe chestia asta. Poate pentru că n-a funcționat și ne-am bătut cap în cap, e posibil să fi fost și un «rebound»!”, a afirmat Claudia Belciu.

„E greu când două persoane au un temperament pe poziții”

Chiar dacă a fost îndrăgostită de Boureanu, ea a renunțat, pentru că nu i se pare normal să facă vreun compromis, doar ca să fie alături de cineva. „E greu ca două personalități puternice să poată sta pe aceeași suprafață. Oricât de mult apreciezi cealaltă persoană, oricât de mult îți place, pentru că e clar că între noi a existat chestia asta, nu e un secret, până la urmă de aceea am ales să fim împreună. Însă, nu cred că trebuie să facem compromisuri la nivel de personalitate, ca să fim cu cineva.

Merge, nu merge, mai bine să fim prieteni și să putem să ne uităm cu drag unul la celălalt, decât să aruncăm cu venin și să ne certăm.  E greu când două persoane au un temperament pe poziții. Am tot respectul și întotdeauna l-am lăudat pe Cristi peste tot, n-am ce să îi reproșez, dar n-a mers, nu suntem potriviți!”.

„Cristi este un gentleman, până la urmă!”

Cât privește ipoteza că el ar fi venit la ziua fără cadou, Cristina dezminte zvonurile, afirmând că Boureanu a fost întotdeauna un gentleman. „Suntem prieteni, cum să nu?! Ce am de împărțit?! Nu a făcut nimeni nimic nimănui, s-a tot vorbit că a venit la ziua mea fără flori, fără cadou.

Oameni buni, un bărbat care se respectă, niciodată, chiar dacă e vorba de prietenă, de iubită, de colegă, nu vine cu mâna goală. Și mai ales Cristi, care este un gentleman, până la urmă! Nu e vorba de așa ceva, nici gând de așa ceva, au fost niște vorbe aruncate de anumite persoane, care încercau să… încercau!

N-aveau ce să destrame, dacă e ceva de destrămat, destrami tu, că nu merge, nu cred că cineva își destramă relația că a zis X sau Y nu știu ce. Că, până la urmă, dacă ești o persoană matură, indiferent de vârstă și înțeleaptă, știi să faci diferența între vorbele din exterior și ceea ce îți zice ție rațiunea!”, a mai spus Cristina Belciu.

Sursă foto: instagram