Cristian Boureanu a dezvăluit că Alina Vidican s-a dat prima la el, înainte ca Borcea să se cupleze cu Valentina.

Cristian Boureanu a dezvăluit că Alina Vidican s-a dat prima la el, înainte ca Borcea să se cupleze cu Valentina.
Cristian Boureanu nu a prea avut noroc în dragoste. Fostul politician are la activ două căsnicii eșuate, în ambele cazuri soțiile fiind cele care au înșelat.

Boureanu a povestit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță cum și-a dat seama că între soția Valentina Pelinel și prietenul Cristian Borcea se întâmpla ceva mai mult decât o strânsă prietenie.

Era în timpul unei vacanțe în patru: Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea cu Alina Vidican. Cele două familii, care petreceau oricum mult timp împreună, se aflau într-un sejur la mare.

„Pe plajă, în prima zi de vacanță, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te… și nevastă-sa (n. Alina Vidican) se dă la mine». A zis: «Nu există, ești tâmpit, ești prost», că nu știu etc. Femeia alege, poți să te dai peste cap, dar ea alege. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm, dar ea alesese demult. După aia, ce urmează e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a declarat Cristian Boureanu.

Cristi Borcea, a sărbătorit de dimineață, cu tort

Cristi Borcea are 3 copii cu actuala soție, Valentina Pelinel: pe Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

Înșelat și de prima soție

Fostul politician a vorbit după opt ani de tăcere, timp în care nu a declarat nimic presei despre relațiile sale trecute. Acum, la 49 de ani, poate să expună public situații mai delicate din viața sa amoroasă. În cadrul aceleiași discuții, Boureanu a mai spus că a iertat-o pe Valentina, dar a povestit și cum a aflat că și prima soție l-a înșelat.

„Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a interesat mai mult de atât.”, a declarat Boureanu.

Prima lui soție, Irina Șoancă, alături de care are și o fiică, pe Ioana, l-a înșelat chiar cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, fostul ministru al Finanțelor Publice. Chiar acesta i-a dat „vestea”: „M-a scos la o cafea, Sebastian, să îmi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «auzi, am o intrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine». M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză.”.