Valentina Pelinel mărturisește cel mai intim moment cu Borcea. Când s-a îndrăgostit, de fapt, de nașul ei de cununie

Valentina Pelinel mărturisește cel mai intim moment cu Borcea. Când s-a îndrăgostit, de fapt, de nașul ei de cununie
Valentina Pelinel s-a săturat să se tot vorbească că l-a luat pe Borcea de bărbat pentru banii lui. Acum a tranșat problema.

Frumoasa Valentina Pelinel a ținut să lămurească marea dilemă a cârcotașilor. L-a luat sau nu pe Borcea de bărbat pentru averea imensă pe care o are?

Valentina Pelinel ne povestește relația pe care o are cu Mihaela Borcea. Ce a făcut afaceristul înainte să o ia de nevastă

Invitată în premieră la podcastul lui Nasrin Ameri, fina acesteia, Valentina Pelinel și-a pus sufletul pe tavă și a vrut să lămurească problema averii lui Cristi Borcea. Ea a spus că cei doi și-au separat bunurile înainte de căsătorie, așa că, la un eventual divorț, fiecare va pleca din relație, cu ce a venit.

„Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine”

„Noi avem (n. contract de) separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine să te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel.

Când s-a îndrăgostit de Borcea

Mai mult, Valentina spune că amândoi au sacrificat multe lucruri pentru a fi împreună și susține că a avut ceva special pentru Borcea a fost nașul său, la căsătoria cu Cristian Boureanu. „Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii.

De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult. Prima mea amintire râmâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a mai spus Valentina. La acel moment, Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, iar ea cu Cristian Boureanu. Alina și Cristi Borcea erau nașii de cununie ai Valentinei și ai lui Cristi Boureanu, deci nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se cupleze în secret. Poate doar Boureanu… Prima lui soție înșelându-l tot cu nașul lor de cununie.

„Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate”

Fostul fotomodel spune că are o relație foarte bună și cu fosta soție a afaceristului, Mihalea Borcea și nu s-au certat niciodată. „Eu cu Mihaela nu am avut certuri nicioadă. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, e de părere blonda.

Sursă foto: instagram